UPDATE #NOW

Ο Sebastian Stan δίνει ρεσιτάλ ελληνικών στο Pam & Tommy: Kalos irthate, ntolmades, spanakopita!


Κλέλια Φατούρου

4 Φεβρουαρίου 2022

Ο Sebastian Stan δίνει ρεσιτάλ ελληνικών στο Pam & Tommy: Kalos irthate, ntolmades, spanakopita!
Η ελληνική σκηνή στη σειρά "Pam & Tommy", με τη Μελίνα Μερκούρη και τον μουσακά να έχουν την τιμητική τους.

Η σειρά της πλατφόρμας Hulu, "Pam & Tommy", φέρνει στο φως τη θυελλώδη σχέση της Pamela Anderson και του ντράμερ των Mötley Crüe, Tommy Lee. Η γνωριμία τους, ο γάμος μία εβδομάδα μετά, το προσωπικό sex tape που γύρισαν στον μήνα του μέλιτος, η κλοπή του και η ενδοοικογενειακή βία.

Σήμερα βέβαια δεν θα σταθούμε τόσο στην ιστορία του ζευγαριού, όσο στον φόρο τιμής που αποτίει η Hulu, με μία σκηνή που είναι 100% ελληνική.

Η αλήθεια είναι ότι και τότε ασχολούμασταν πολύ με την ελληνική καταγωγή του Lee και δίναμε μπράβο στην Pamela που επέλεξε δικό μας παιδί. Ο Tommy λοιπόν, υποδέχεται την Pamela στο σπίτι (kalos irthate) με ένα λουκούλειο γεύμα, αμιγώς ελληνικό. Ντολμάδες, σπανακόπιτα, μελιτζανοσαλάτα και ο μουσακάς για κυρίως. Να πούμε βέβαια ότι ο πρωταγωνιστής Sebastian Stan έχει δουλέψει αρκετά την ελληνική προφορά και τα καταφέρνει περίφημα. Κάτι μας λέει ότι η συμμετοχή του στο Monday του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και η παραμονή του στην Ελλάδα για τα γυρίσματα, βοήθησαν σημαντικά σε αυτό.

Η αμήχανη αυτή σκηνή κλείνει με το ρεφρέν από τα Παιδιά του Πειραιά, την αναφορά στη Μελίνα Μερκούρη αλλά και στο όνομα της μαμάς του Tommy Lee. Βούλα από το Βασιλικούλα. Και για να είμαστε δίκαιοι, και σε αυτή την περίπτωση, έχει γίνει σωστή απόδοση των ονομάτων και των τραγουδιών.

Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια, με πρωταγωνιστές τους Sebastian Stan και Lily James. To cast συμπληρώνουν οι Nick Offerman, Seth Rogen και Taylor Schilling. Η σχέση του ζευγαριού διήρκεσε 4 χρόνια και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά.