UPDATE #NOW

Έρχεται η τελευταία υπερπανσέληνος της χρονιάς: Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο


JTeam

9 Αυγούστου 2022

Κόκκινη πανσέληνος
Pexels.com
Η πανσέληνος του Αυγούστου ήταν πάντα ξεχωριστή

Λόγω της περιστροφής της Γης γύρω από τον Ήλιο, η πανσέληνος του Αυγούστου εμφανίζεται μεγαλύτερη, πιο κοντά στη Γη και ελαφρώς κόκκινη. Από αστρολογική άποψη, η Πανσέληνος του Οξύρυγχου, όπως είναι γνωστή, είναι πολύ σημαντική και επηρεάζει όλα τα ζώδια. Φέτος την περιμένουμε στις 12 Αυγούστου και θα είναι η τελευταία υπερπανσέληνος της χρονιάς

Γιατί λέγεται Πανσέληνος του Οξύρυγχου;

Τα ονόματα των πανσελήνων βασίζονται το αγροτικό ημερολόγιο και ο Αύγουστος είναι η εποχή ψαρέματος το οξύρυγχου.

Σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η φετινή πανσέληνος του Αυγούστου;

Το φετινό αυγουστιάτικο φεγγάρι βρίσκεται στον Υδροχόο.

Τι σημαίνει η Πανσέληνος του Οξύρυγχου από αστρολογική άποψη;

Η αυγουστιάτικη πανσέληνος είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να σκεφτούμε τι μας κάνει να νιώθουμε ευγνώμονες, μιας και συμβολίζει την ευγνωμοσύνη για τα αγαθά της φύσης.

Αναλυτικά η σημασία της για κάθε ζώδιο:

Κριός: Θα αφήσει τη δημιουργικότητά του ελεύθερη και θα αγκαλιάσει το παιδί μέσα του, με όλη του την αθωότητα και ανεμελιά.

Ταύρος: Θα επιτρέψει στον εαυτό του να νιώσει σε βάθος το πόσο συνδεδεμένος είναι με τους γύρω του και το φεγγάρι θα του μάθει να μοιράζεται τις γνώσεις του.

Δίδυμος: Ήρθε η ώρα να μιλήσει με τους αγαπημένους του ανθρώπους και να τους πει πόσο τους εκτιμάει, καθώς η πανσέληνος θα κάνει το Δίδυμο πιο αισθηματικό.

Καρκίνος: Το φεγγάρι του Αυγούστου θέλει ο Καρκίνος να φροντίσει τον εαυτό του και τις συναισθηματικές του ανάγκες.

Λέων: Όπως είναι αναμενόμενο, ο Αύγουστος θα είναι πολύ καλός μήνας για τους Λέοντες, οι οποίοι πρέπει να μοιραστούν τη λάμψη, τη θετική τους ενέργεια και τη μοναδική τους ομορφιά με τον υπόλοιπο κόσμο.

Παρθένος: Η πανσέληνος θα δείξει στους Παρθένους πόσο σοφοί πραγματικά είναι και ότι θα πρέπει να σταματήσουν να αμφιβάλλουν για τους εαυτούς τους.

Ζυγός: Ο Ζυγός θα πρέπει να σκεφτεί καλά με ποιους συναναστρέφεται, να δείξει στους φίλους του ότι τους εκτιμά και να βεβαιωθεί ότι έχει γύρω του ανθρώπους που τον αναδεικνύουν.

Σκορπιός: Ήρθε η ώρα ο Σκορπιός να λάμψει και να νιώσει σίγουρος για τον εαυτό του, καθώς το αυγουστιάτικο φεγγάρι φέρνει δημοσιότητα και επιτυχίες.

Τοξότης: Κάνε ένα ταξίδι, διακοπές, ή έστω ένα διάλειμμα, καθώς είσαι σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά κουρασμένος. Θα νιώσεις πραγματικά χαρούμενος μόνο αν έχει την ελευθερία να ανακαλύψεις νέα μέρη και νέες ιδέες.

Αιγόκερως: Είναι ώρα ο Αιγόκερως να πάρει αποφάσεις για όσα ανέβαλε μέχρι τώρα, καθώς η πανσέληνος θα φέρει ισορροπία και ψυχική ηρεμία.

Υδροχόος: Ο Αύγουστος είναι ο μήνας της αγάπης για τους Υδροχόους, ανεξάρτητα από την κατάσταση των αισθηματικών τους. Για όσους έχουν σύντροφο, είναι ώρα για ένα ρομαντικό διάλειμμα που θα βελτιώσει τη σχέση τους. Για όσους είναι single, οι πολλές δραστηριότητες με φίλους ή απομόνωση για διαλογισμό είναι εξίσου ωφέλιμες προσεγγίσεις.

Ιχθύς: Οι Ιχθείς φρόντιζαν μέχρι τώρα το μυαλό και την ψυχή τους, αλλά είναι καιρός να ξεκινήσουν να προσέχουν και το σώμα τους.