ΖΩΔΙΑ

Ξεκινά η σύνοδος Άρη-Ουρανού: Τα 3 ζώδια που (μάλλον) θα ξε-ερωτευτούν


JTeam

1 Αυγούστου 2022

Ξεκινά η σύνοδος Άρη-Ουρανού: Τα 3 ζώδια που (μάλλον) θα ξε-ερωτευτούν
pexels
Πριν την πανσέληνο στις 12/8 που αναμένεται να είναι η έντονη, υπάρχουν μερικές ακόμη ημερομηνίες που καλό είναι να προσέξεις και ας ξεκινήσουμε από τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Αυγούστου, που σχηματίζεται η σύνοδος Άρη-Ουρανού

Ο Αύγουστος είναι εδώ και προβλέπεται σύμφωνα με τους αστρολόγους να είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας του καλοκαιριού με πολλά γεγονότα. Η εξέλιξη και η πρόοδος μπορεί να έρθουν ωστόσο πιο γρήγορα στη ζωή μας αρκεί να λειτουργούμε μεθοδικά και με σύνεση.

Πριν την πανσέληνο στις 12/8 που αναμένεται να είναι η πιο έντονη και απαιτητική του φετινού καλοκαιριού, υπάρχουν μερικές ακόμη ημερομηνίες που καλό είναι να προσέξεις και ας ξεκινήσουμε από τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Αυγούστου, που σχηματίζεται η σύνοδος Άρη-Ουρανού.

Η σύνοδος αυτή μάς επηρεάζει από σήμερα και αν το έχετε ήδη νιώσει, τα άστρα δεν σας αδικούν. Ενώ φαίνονται όλα ότι κυλούν ομαλά, είναι πιθανό να μας βάλει σε κίνδυνο, δημιουργώντας μεγάλη ένταση κυρίως στα συναισθηματικά κάποιων ζωδίων. Για την ακρίβεια, τα παρακάτω ζώδια είναι αυτά που επηρεάζονται περισσότερο καθώς βάλουν στο στόχαστροτον σύντροφό τους. Θα τον αμφισβητούν διαρκώς αφού υπάρχει τάση για καχυποψία με αποτέλεσμα να έρθει η ρήξη, χάνοντας τη μαγεία του έρωτα.

Τα ζώδια λοιπόν που κινδυνεύουν να ξε- ερωτευτούν και να προβούν σε βιαστικά συμπεράσματα, είναι:

Ταύρος

Θα αγνοήσεις την πραγματικότητα και θα εστιάσεις σε μια δική σου σφαίρα φαντασίας. Θα παρερμηνεύσεις πολλά γεγονότα και αυτό σημαίνει όιτι πρόκειται να σε ενοχλήσουν πολλά πράγματα. Αν δεν μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα υποψιάζεσαι, θα καταλήξεις με συσσωρευμένο θυμό και η έκβαση της σχέσης σας δεν θα έχει καλό τέλος.

Ζυγός

Ο λόγος που είναι πολύ πιθανό να ξε-ερωτευτείς αυτές τις μέρες, είναι επειδή έχεις πείσει ήδη τον εαυτό σου πως το άτομο που έχεις δίπλα σου, δεν είναι κατάλληλο για σένα. Αυτό που θα κυριαρχήσει είναι η πεποίθησή σου πως αυτό το άτομο δεν αξίζει τον χρόνο σου και η αλήθεια είναι ότι δεν σκοπεύεις να του δώσεις ούτε λίγο χρόνο για να σου εξηγήσει ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από αυτό που φαντάζεσαι.

Ιχθείς

Έχεις αρχίσει να βαριέσαι ήδη το άτομο που είναι μαζί σου και μάλιστα δεν διστάζεις να του το δείξεις. Αντίθετα με τα άλλα ζώδια, μπορεί να θες να του μιλήσεις για να ξεκαθαρίσετε πιο εύκολα κάποια πράγματα αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχεις πάρει τις αποφάσεις σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.