ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Αύγουστο


JTeam

31 Ιουλίου 2022

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Αύγουστο
Θα είναι ο τυχερός τους μήνας

Ο Αύγουστος ξεκινά και είναι γεμάτος ενδιαφέρουσες ανατροπές. Εάν είστε ένα από τα ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο μήνα τον Αύγουστο του 2022, βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων.

Την 1η Αυγούστου, ο παθιασμένος Άρης θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον ασταθή και απρόβλεπτο Ουρανό, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε απροσδόκητες αλλαγές και παρορμητικές αντιδράσεις.

Σκεφτείτε πριν ενεργήσετε, ειδικά αν αντιμετωπίζετε αναταράξεις στις σχέσεις σας. Καθώς η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - αντιτίθεται στον σκοτεινό και εμμονικό Πλούτωνα στις 9 Αυγούστου, μπορεί να σας ελκύει η συγκίνηση ενός τοξικού ρομαντισμού, αλλά θυμηθείτε - η καρδιά σας αξίζει προστασία και φροντίδα, γι' αυτό μην την εμπιστεύεστε σε οποιονδήποτε. Όταν η πανσέληνος στον Υδροχόο ανατείλει στις 11 Αυγούστου, θα σας αναγκάσει να είστε ρεαλιστές σχετικά με τις επιλογές σας και να λαμβάνετε αποφάσεις έχοντας κατά νου τα συμφέροντα όλων.

Στις 22 Αυγούστου, ο ήλιος θα μπει στον οργανωμένο, διανοητικό και προσανατολισμένο στη λεπτομέρεια Παρθένο, δίνοντάς σας την ώθηση να βελτιώσετε τον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας και να αυξήσετε το επίπεδο αποτελεσματικότητας στην καθημερινότητά σας. Όταν μια νέα σελήνη στην Παρθένο θέτει τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα στις 27 Αυγούστου, θα σας οδηγήσει στην αυτοβελτίωση και θα σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε καλύτερα τον χρόνο σας!

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν έναν πολύ καλό Αύγουστο.

Κριός


Θα πρέπει να είσαι ενθουσιασμένος, Κριέ, γιατί έχεις τόσα πολλά να περιμένεις αυτόν τον Αύγουστο. Μετά από όλα, ξεκινά με τον ήλιο να διασχίζει τον πέμπτο οίκο της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού και της ευχαρίστησης, ενθαρρύνοντάς σε να σφυρηλατήσεις μια βαθύτερη σύνδεση με το παιδί μέσα σου! Όταν ήσουν παιδί, δεν σε ένοιαζε να είσαι τέλειος. Δεν έκρινες κάθε σου κίνηση, αλλά έδινες στον εαυτό σου την ελευθερία να εξερευνήσει. Και τον Αύγουστο, θα νιώσεις ότι μπορείς να έχεις περισσότερη από αυτή την ελευθερία στη ζωή σου.

Λέων

Ο ήλιος —ο κυρίαρχος πλανήτης σου— επιστρέφει. Η εποχή του Λέοντα είναι ιδιαίτερη για όλα τα ζώδια, καθώς αντιπροσωπεύει την πιο λαμπερή και τολμηρή έκφραση του ήλιου. Στην αστρολογία, ο ήλιος συνδέεται με την ανάπτυξη, τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και την αφθονία, οπότε άφησε τις ακτίνες του φωτός να πλημμυρίσουν την ψυχή σου με χαρά και σκοπό. Η ηλιακή σου επιστροφή έχει τις προκλήσεις της, χάρη στην αντίθεση του ήλιου με τον Κρόνο - πλανήτη του περιορισμού και ευθύνης - από τις 14 Αυγούστου. Λάβε υπόψη ότι όταν το σύμπαν σου λέει «όχι», σε ενθαρρύνει επίσης να ακολουθήσεις διαφορετικό μονοπάτι. Και αν είσαι πρόθυμος να έχεις πίστη, αυτό το μονοπάτι θα σε οδηγήσει κάπου ακόμα πιο όμορφα από ό,τι σχεδίαζες.

Παρθένος

Ξεκινάς τον Αύγουστο νιώθοντας περισσότερη ενέργεια, Παρθένε. Άλλωστε, ο Ερμής -πλανήτης επικοινωνίας- είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, και στις 4 Αυγούστου, θα επιστρέψει στο ζώδιο της Παρθένου και θα νιώσεις ενθουσιασμένος! Η δύναμη του μυαλού σας είναι εκπληκτική, καθιστώντας σας ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Και με τον κυβερνήτη σου να διασχίζει την επικράτεια των ζωδίων της γης, νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου από ποτέ. Μόλις ξεκινήσει η εποχή της Παρθένου στις 22 Αυγούστου, ίσως ανακαλύψεις πράγματα που δεν ήξερες για τον εαυτό σου.

Τοξότης

Είσαι κάποιος που θέλει να ξεφύγει από τη ζώνη άνεσής του και να εξερευνήσει τον κόσμο, ακόμα κι όταν σε τρομάζει! Και αυτόν τον μήνα, νιώθεις πιο τολμηρός από ό,τι συνήθως, επειδή ο ήλιος διασχίζει τον ένατο οίκο της επέκτασης, του αυθορμητισμού και της σοφίας. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσειςδιαφορετικές κουζίνες, να επισκεφτείς ένα μέρος που δεν έχετε πάει ποτέ και να ανοίξεις τους ορίζοντες σου. Αυτόν τον μήνα αποκτάς νέες εμπειρίες και δημιουργείς αναμνήσεις. Τράβηξε φωτογραφίες, γράψε τις σκέψεις σου και διαβάστε για φιλοσοφίες που σας ιντριγκάρουν. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 31 ημερών, έχεις τη δύναμη να ζήσετε μια ολόκληρη ζωή. Τι περιμένεις;