UPDATE #NOW

Τα «Φιλαράκια» γύρισαν στο ελληνικό Netflix, για να παλέψουμε τον Αύγουστο


JTeam

16 Αυγούστου 2022

Τα «Φιλαράκια» γύρισαν στο ελληνικό Netflix, για να παλέψουμε τον Αύγουστο
Όλες οι σεζόν "Friends" είναι διαθέσιμες ξανά στο ελληνικό Netflix και ο Αύγουστος στην πόλη μόλις έγινε καλύτερος

Tα "Φιλαράκια" κατέβηκαν από το ελληνικό Netflix στις 30 Μαΐου, γεγονός που προκάλεσε τότε έντονες αντιδράσεις από τους συνδρομητές της υπηρεσίας στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, το Netflix είχε αναγκαστεί να αφαιρέσει το αγαπημένο sitcom, διότι τα δικαιώματα προβολής ανήκουν στη WarnerMedia η οποία ήθελε να το προβάλει μέσα από το δικό της συνδρομητικό πακέτο, το HBO Max. Η εν λόγω υπηρεσία ήταν προγραμματισμένη να καταφθάσει εντός του 2022 στην Ελλάδα και έτσι η Warner είχε αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος.

Ωστόσο, η συγχώνευση της Warner Bros. με την Discovery, Inc. ανέτρεψε τον παραπάνω προγραμματισμό. Συγκεκριμένα, η νεοσύστατη εταιρία σχεδιάζει να ενώσει τις συνδρομητικές υπηρεσίες HBO Max και Discovery+ και έτσι το ντεμπούτο του HBO Max στην Ελλάδα, την Ισλανδία, την Τουρκία και τις υπόλοιπες χώρες όπου αναμενόταν στο τέλος της χρονιάς ακυρώθηκε. Στην Ελλάδα θα έρθει απευθείας η νέα κοινή συνδρομητική υπηρεσία του Warner Bros Discovery, όταν αυτή κάνει ντεμπούτο.

Με την άφιξη του HBO Max στην Ελλάδα να παίρνει πρακτικά αναβολή επ' αόριστον, δεν υπάρχει πλέον κανένα ζήτημα με τα δικαιώματα διανομής του Friends, το οποίο έγινε και πάλι διαθέσιμο στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του Netflix.

Το οποίο και σημαίνει: Ανάψτε aircondition, πάρτε το αγαπημένο σας σνακ, αράξτε καναπέ και περάστε το υπόλοιπο καλοκαίρι ακριβώς όπως του αξίζει.