UPDATE #NOW

Είσαι Παρθένος; Αυτό είναι το ζώδιο με το οποίο ταιριάζεις περισσότερο


JTeam

28 Αυγούστου 2022

Ζευγάρι
Pexels.com
Όσα πρέπει να ξέρεις για το συνδυασμό Παρθένου-Σκορπιού

Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο της γης που εξουσιάζεται από τον πλανήτη Ερμή. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι αναλυτικοί, κριτικοί και αφιερώνονται πλήρως σε οτιδήποτε τους ενδιαφέρει. Ο Σκορπιός από την άλλη είναι ζώδιο του νερού και εξουσιάζεται από τον Πλούτωνα. Οι Σκορπιοί διακρίνονται για το βάθος της σκέψης και των συναισθημάτων τους, τη μυστηριώδη φύση τους και την ένταση που τους διακατέχει.

Όταν Σκορπιοί και Παρθένοι βρίσκονται μαζί, ο συνδυασμός είναι μαγικός. Και τα δύο ζώδια έχουν την τάση να ερευνούν και να αναλύουν ακόμα και μικροσκοπικές λεπτομέρειες και γι’αυτό το λόγο δεν μένουν στην επιφάνεια αλλά εμβαθύνουν σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, αν και μπορεί να έχουν διαφορετικά κίνητρα γι’αυτό.

Φιλία

Παρθένος και Σκορπιός μπορούν να δημιουργήσουν μια δυνατή φιλία ή μια εξαιρετική επαγγελματική συνεργασία. Για παράδειγμα, ο Σκορπιός μπορεί να βοηθήσει την Παρθένο να ανακαλύψει την πνευματικότητα και η Παρθένος να δείξει στο Σκορπιό πώς να είναι πιο δημιουργικός.

Και τα δύο ζώδια θα επιμείνουν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο καλύτερα και σε βάθος, καθώς έχουν την ικανότητα να συγκεντρώνονται και να επιμένουν. Και τα δύο ζώδια βασίζονται επίσης στις αξίες τους και αν έχουν τις ίδιες, θα αναπτύξουν σίγουρα μια δυνατή σχέση με γερά θεμέλια.

Σχέση

Το ζώδιο της Παρθένου είναι ιδιαίτερα δεκτικό στην ενέργεια του Σκορπιού. Οι Σκορπιοί μπορούν επίσης να εκτιμήσουν το γεγονός ότι οι Παρθένοι τους συναντούν όπου κι αν βρίσκονται ψυχολογικά και πνευματικά. Και οι δύο προσεγγίζουν τη σχέση με ένταση, αλλά βασίζονται σε θεμέλια εμπιστοσύνης.

Και τα δύο ζώδια βλέπουν τις σχέσεις με σκεπτικισμό, με αποτέλεσμα να είναι σχετικά «κλειστοί», αλλά αυτό συμβαίνει γιατί οι Παρθένοι θέλουν να είναι σίγουροι ότι μπορούν να στηριχθούν στον άλλο και ότι ξέρουν τι κάνουν, ενώ οι Σκορπιοί εξερευνούν και σε αυτή την πτυχή της ζωής τους. Η ισορροπία ανάμεσά τους δεν αργεί όμως να βρεθεί, με το ζώδιο της γης να φέρνει την κριτική σκέψη και το ζώδιο του νερού να ενθαρρύνει το συναίσθημα.

TAGS