ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Σεπτέμβριο


JTeam

27 Αυγούστου 2022

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Σεπτέμβριο
Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Σεπτέμβριο

Πολλοί είναι εκείνοι που θα σκεφτούν πώς οι λέξεις «υπέροχος» και «Σεπτέμβρης» δεν πηγαίνουν μαζί. Οι διακοπές τελειώνουν και το καλοκαίρι φεύγει, την ώρα που επιστρέφουμε στην εργασία και την ρουτίνα μας.

Ο Σεπτέμβρης όμως είναι και ο μήνας των νέων ξεκινημάτων. Μας βρίσκει πιο ξεκούραστους και ανανεωμένους ενώ φέρνει έμπνευση, όνειρα και στόχους.

Για τρία όμως ζώδια θα είναι ένα πραγματικά καλός μήνας.

1. Παρθένος

(23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Δουλεύετε με τόση ενέργεια της Αφροδίτης αυτόν τον μήνα που θα φανεί στην ερωτική σας ζωή και στις φιλίες σας. Έχετε αρχίσει να οργανώνετε τη ζωή σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δίνετε πλέον σημασία σε πράγματα που σας ρίχνουν, όπως ψεύτικες φιλίες ή αναταραχές που σχετίζονται με την εργασία.

Έχετε τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας στις 23 και σας ωθεί να πάρετε τον έλεγχο των ζητημάτων που έχετε αφήσει ανοιχτά.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή, και μέχρι το τέλος του μήνα που θα περάσει στον Ζυγό θα φέρει ευχάριστα γεγονότα.

2. Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ο Σεπτέμβριος του '22 επιφυλάσσει ενθουσιασμό για τους Ζυγούς και είστε έτοιμοι για όλα. Στις 9 του μηνός ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Ωστόσο δεν πρόκειται να διαταράξει την ηρεμία σας, καθώς τείνει να σας δώσει μια νέα πλεονεκτική θέση για το πώς να αντιμετωπίσετε ενοχλητικά θέματα. Ο Σεπτέμβριος φέρνει την επιθυμία να δουλέψετε σκληρά. Είστε γεμάτοι ενέργεια.

3. Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ερχονται πολλές αλλαγές στον δρόμο σας. Θα αντιμετωπίσετε πολλή αρνητική ενέργεια, αλλά είναι το είδος που σας κάνει να κινηθείτε. Χρησιμοποιείτε ό,τι έχετε στη διάθεσή σας για να κάνετε τον κόσμο σας ένα καλύτερο μέρος για να ζήσετε και αυτό μπορεί να σημαίνει να απαλλαγείτε από κάποιες παλιές αποσκευές, ούτως ή άλλως.

Θα έχετε τον ανάδρομο Ερμή να αντιμετωπίσετε και αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει προς όφελός σας τόσο πολύ, καθώς θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με μια επιλογή: κινηθείτε τώρα ή ποτέ. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα συναντήσετε μια τελευταία ενοχλητική διέλευση - ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτό συμπίπτει με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό.

Τώρα θα θέσετε τις βάσεις για όλα τα όμορφα που έρχονται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.