UPDATE #NOW

Νέα γυναικοκτονία με νεκρή 36χρονη γυναίκα στην Κυψέλη


JTeam

29 Αυγούστου 2022

Νέα γυναικοκτονία με νεκρή 36χρονη γυναίκα στην Κυψέλη
Η γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη την Κυριακή από κοινό φίλο του ζευγαριού

Δολοφονημένη από μαχαιριές βρέθηκε μια 36χρονη γυναίκα στην Κυψέλη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα τραύματα που της προκάλεσε φίλος του συζύγου της. Λίγες ώρες αργότερα, τα κίνητρα του δράστη έρχονται στην δημοσιότητα.

Έντονες προσωπικές διάφορες φαίνεται να υπήρχαν ανάμεσα στην 36χρονη με καταγωγή από το Μπανγκλαντές, η οποία ήταν παντρεμένη και δολοφονήθηκε από φίλο του συζύγου της. Η γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη την Κυριακή στις 15:00 στην οδό Τενέδου, ενώ οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο δράστης της είχε προκαλέσει απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι.

Από την κατάθεση που έδωσε ο σύζυγος της 36χρονης, προκύπτει πως ο κοινός φίλος του ζευγαριού είχε προσωπικές διάφορες, οι οποίες τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη.

Λίγη ώρα νωρίτερα από το έγκλημα, ο δολοφόνος της 36χρονης ήταν στο σπίτι του ζευγαριού. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και συλλάβει τον άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι εδώ και δύο χρόνια το θύμα του υποσχόταν ότι θα εγκαταλείψει τον άνδρα της για να ζήσει μαζί του.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, το τελευταίο διάστημα, του ζητούσε ως αντάλλαγμα για αυτό χρήματα, παίρνοντας μετρητά 20.000 ευρώ.

Αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση ο δράστης της δολοφονίας

Την ημέρα της δολοφονίας, η ίδια μαζί με τον άνδρα της κάλεσαν τον Μπαγκλαντεσιανό δράστη στο σπίτι τους για να του ανακοινώσει ότι τελικά δεν θα εγκαταλείψει τον σύζυγό της για να τον ακολουθήσει.

Ο δράστης, αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τα χρήματα που είχε χάσει τα δύο τελευταία χρόνια, άρχισε να τη μαχαιρώνει όταν βγήκαν από το σπίτι και συνεχίστηκε ο διαπληκτισμός.

Σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία και αργότερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.