UPDATE #NOW

Η Emily Ratajkowski στηρίζει την Amber Heard - αλλά είναι τελικά ζευγάρι με τον Brad Pitt;


JTeam

31 Αυγούστου 2022

Η Emily Ratajkowski στηρίζει την Amber Heard - αλλά είναι τελικά ζευγάρι με τον Brad Pitt;
@emrata/@bradpittoffcial
H Emily Ratajkowski παίρνει θέση για την Amber Ηeard, ενώ οι φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Brad Pitt όλο και πληθαίνουν

Το όνομα της Emily Ratajkowski είναι στενά συνδεδεμένο με τον γυναικείο ακτιβισμό. Έχει μιλήσει δημόσια, τόσο για την αγάπη της προς τις γυναίκες, το πώς να αγαπούν το σώμα τους και κυρίως το να μην δέχονται οποιαδήποτε βία ή κακοποίηση. Η εξομολόγηση της δικής της εμπερίας σεξουαλικής κακοποίησης και το βιβλίο που έγραψε αφιερωμένο στις γυναίκες, την καθιέρωσαν ως μια από τις πιο γνωστές celebrities, που θέλει να αποβάλλει τα στερεότυπα γύρο από τη γυναικεία φύση.

Αυτήν την φορά αποφάσισε να πάρει θέση, μέσα από μια δημοσίευση στο Tik Tok, όπου φαίνεται να υποστηρίζει την Amber Heard. Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν ο Johnny Depp εμφανίστηκε μετά από αρκετά χρόνια, στο κόκκινο χαλί των βραβείων του MTV. Τρεις μήνες πριν, η δικαστική απόφαση για το διαζύγιο και τη διαμάχη με την Amber Heard, τον δικαίωσε.

Μετά τη λήξη της δίκης, η Heard βρίσκεται μπροστά σε ένα κύμα μίσους, ενώ οι celebrities που της έχουν σταθεί και την έχουν υποστηρίξει είναι ελάχιστοι έως και ανύπαρκτοι. Η Ratajkowski όμως, βλέποντας το θέμα και πάλι από μια πιο φεμινιστική οπτική, πήρε θέση και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Γίνεται όλο και πιο τρομακτικό το να είσαι γυναίκα». Μάλιστα η ανάρτηση αυτή έγινε την ίδια ημέρα που πραγματοποίηθηκαν και τα βραβεία.

Είναι η Emily Ratajkowski και ο Brad Pitt το νέο hot couple των ημερών;

Η Ratajkowski δεν βρίσκεται στο προσκήνιο μόνο για την συγκεκριμένη ανάρτηση όμως. Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερες μαρτυρίες και δημοσιεύματα την θέλουν να είναι στην αρχή της σχέσης της με τον Βrad Pitt, με όλους να μιλούν για το νέο hot couple της showbiz. Και εδώ όμως, προκαλούνται ερωτήματα, αφού η Angelina Jolie εδώ και χρόνια προσπαθεί να φέρει στοιχεία στο δικαστήριο για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον πρωην συζυγό της Pitt, τόσο η ίδια, όσο και τα παιδιά τους. Το γεγονός αυτό δημιουργεί μια έντονη αντίθεση και ειρωνεία, για το πώς η Emily, η οποία έχει πάρει τόσο ξεκάθαρα θέση κατά της έμφυλης βίας, βγαίνει με τον Βrad, ο οποίος τρέχει στα δικαστήρια με την μια κατηγορία κακοποίσης να διαδέχεται την άλλη. Αν, φυσικά, οι φήμες για τη σχέση τους έχουν βάση.

Πρόσφατα μάλιστα η Angelina Jolie κατέθεσε μέσω του FBI εικόνες από τις μελανιές που είχε κατα την διάρκεια πτήσης, στην οποία βρισκόταν με τον Pitt και τα παιδιά τους. Σύμφωνα με την ίδια, ο Βrad μετά από έντονο καυγά την έσπρωξε στον τοίχο και εκείνη τραυματίστηκε. Και ενώ οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ Jolie και Pitt συνεχίζονται, τα κοινά τους στοιχεία με την υπόθεση του Depp και της Ηeard, είναι πολλά. Και η Ηeard είχε καταθέσει πως ο Depp την είχε κακοποιήσει σε διάρκεια πτήσης, με τον Depp να απαντά πως η πρώην σύζυγος του ψεύδεται για δικό της όφελος. Ίδια απάντηση είχε δώσει και ο Brad Pitt.

Eπιστρέφοντας όμως στην Emily Ratajkowski, και η δικής της προσωπική ζωή βρίσκεται σε μια αναστάτωση, αφού πρόσφατα πήρε διαζύγιο ύστερα από 4 χρόνια σχέσης με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και ένα παιδί. Η ίδια κατά κάποιον τρόπο επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα, πως ο σύντροφός της Sebastian Bear-McClard, την απάτησε. Δεν δίστασε να κάνει like σε ένα tweet, το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά πως εκείνος την απάτησε, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Βrad Pitt είχε έντονο crush με τη Ratajkowski και όταν έμαθε για το διαζύγιό της, δεν έχασε την ευκαιρία να της προτείνει να βγουν και εκείνη δέχτηκε. Όπως γράφεται, οι δυο τους δεν έχουν μείνει μόνο σε ένα πρώτο ραντεβού, αλλά η μεταξύ τους σχέση συνεχίζεται. Βγαίνει άραγε μαζί με τον Pitt σαν rebound σχέση μετά τον χωρισμό της, ή όντως πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό; Κάτι μας λέει πως θα μάθουμε σύντομα.