UPDATE #NOW

Το «σωτήριο» trick για να μην σας προσθέτουν σε ανεπιθύμητα group chats


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2022

Το «σωτήριο» trick για να μην σας προσθέτουν σε ανεπιθύμητα group chats
Unsplash
Πόσες από αυτές τις ομάδες είναι απολύτως άχρηστες και επιβλαβείς για τη λογική  και την ηρεμία σας;

Σε πόσες ομάδες WhatsApp έχετε προστεθεί; Πόσες από αυτές είναι απολύτως άχρηστες και επιβλαβείς για τη λογική και την ηρεμία σας; Άνθρωποι που διαφωνούν, μη ενδιαφέρουσες συζητήσεις ανθρώπων που μόλις και μετά βίας γνωρίζετε, μια σταθερή ροή ειδοποιήσεων που απλά δεν θέλετε.

Οι ομάδες WhatsApp θα πρέπει να είναι πολύ λίγες και προσεκτικά επιλεγμένες, να απαρτίζονται από φίλους, να έχουν κάποια χρησιμότητα ή έστω fun: ποδόσφαιρο, memes, τηλεοπτικές σειρές κ.λπ.
Ωστόσο, υπάρχει ένα κόλπο για να ελέγχετε τη ροή των ομάδων μέσα στην πλατφόρμα WhatsApp, μια πολύ απλή μέθοδος που δεν περιλαμβάνει τη χρήση άλλων εφαρμογών ή περίεργες λειτουργίες. Απλώς μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του WhatsApp, συνεχίστε στο Λογαριασμός και κάντε κλικ στο Απόρρητο, με αυτόν τον τρόπο θα καταλήξετε στις επιλογές που αφορούν τις Ομάδες. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να αποφασίσετε ποια άτομα μπορούν να σας προσθέσουν.

Η τυπική επιλογή είναι "Όλοι", αλλά μπορείτε να το αλλάξετε σε "Οι επαφές μου" ή "Οι επαφές μου εκτός από ..." (οπότε επιλέγετε συγκεκριμένα ποιον να αποφύγετε).

Μας ευχαριστείτε αργότερα.

TAGS