UPDATE #NOW

House of Hammer: Οι αποκαλύψεις για τον Armie και την οικογένειά του ξεπερνούν κάθε (τρομακτική) φαντασία


Κλέλια Φατούρου

5 Σεπτεμβρίου 2022

House of Hammer: Οι αποκαλύψεις για τον Armie και την οικογένειά του ξεπερνούν κάθε (τρομακτική) φαντασία
Το ντοκιμαντέρ κάνει αποκαλύψεις για τα μυστικά της αυτοκρατορίας Hammer

«Δεν ξυπνάς απλά μία μέρα και μετατρέπεσαι σε κακοποιητή. Η συμπεριφορά του έχει βαθιές ρίζες. Κάθε γενιά της οικογένειάς μου έχει πολύ σκοτεινά μυστικά, που όλο και χειροτερεύουν. Ήξερα την πλευρά του παππού μου, γνώρισα από πρώτο χέρι την κακοποίηση του πατέρα μου. Είδα τον αδερφό μου, και τώρα είναι ο Armie», περιγράφει η θεία του, Casey, στο ντοκιμαντέρ που κάνει τρομακτικές αποκαλύψεις για μία δυναστεία ανδρών που κακοποιούσαν τις γυναίκες.

Ο προ-πάππους Armand, ο παππούς Julian και ο πατέρας Michael είναι οι άνθρωποι που μάλλον διαμόρφωσαν όλη αυτή την πλευρά του Armie που δεν γνωρίζαμε, μέχρι που τα θύματά του αποφάσισαν να μιλήσουν. Αφού αποκάλυψαν το 2020 μερικά μηνύματα που αντάλλαξαν με τον Hammer, στα οποία παραδέχεται ότι είναι 100% κανίβαλος, μάθαμε λεπτομέρειες που επιβεβαιώνουν την κακοποίηση.

Jenny.Gr

«Όταν σε βίαζα στο πάτωμα, με το μαχαίρι στον λαιμό σου, ένιωθα ότι οτιδήποτε άλλο ήταν βαρετό. Όταν έκλαιγες και σερνόσουν για να ξεφύγεις, μου προκάλεσε ενθουσιασμό», έγραψε ο Hammer ενώ η Courtney Vucekovich περιέγραψε ότι την έδεσε με σχοινιά χωρίς τη θέλησή της, τη γέμισε μελανιές και εκείνη απλώς έκλεισε τα μάτια της μέχρι να τελειώσει όλο αυτό. Η πρώην κοπέλα του Paige Lorenze, περιέγραψε παρόμοια περιστατικά, αποδεικνύοντας ότι ο Hammer λειτουργεί με συγκεκριμένο μοτίβο και τις μυεί στο BDSM, χωρίς να το γνωρίζουν ή να συναινούν. Συνεπώς, τις κακοποιεί.

Η κακοποιητική κληρονομιά του Armie Hammer

Η Casey Hammer είναι το πρόσωπο κλειδί του ντοκιμαντέρ γιατί μάς ενημερώνει για τη δράση των ανδρών Hammer και πώς κατάφερναν να εξαγοράζουν τα εγκλήματά τους. Ο πατέρας της Julian έκανε επιθέσει στη μητέρα της και θυμάται το αίμα που έβλεπε στα ρούχα της. Μετά το διαζύγιο, εκείνος έκανε πάρτι με κοκαίνη και ανήλικα κορίτσια και εξαγόρασε την ποινή του μετά από τη δολοφονία που διέπραξε. Κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του και μια φορά την έβαλε να κρατήσει ψηλά ένα βιβλίο για να ρίξει πάνω του μία σφαίρα.

Οι υψηλές διασυνδέσεις

Ο πρώτος Hammer, Julius, ήταν ένας Ρώσος μετανάστης που έγινε γρήγορα ένας ενεργός πολιτικός και μέρος του Κόμματος Αμερικανικού Κομουνισμού αλλά λειτούργησε ως πράκτορας της Σοβιετικής Ένωσης, συλλέγοντας πληροφορίες για την KGB. Ο Armand Hammer είναι πίσω από τεράστιες εταιρίες πετρελαίων, μουσείων και χώρους για γκολφ στο Los Angeles, ενώ ο Julian είχε προσωπικές σχέσεις με τον Πρίγκιπα Κάρολο, την Νταιάνα και τους Προέδρους John F. Kennedy και τον Nixon.

Η μαρτυρία του συνεργάτη

Μετά από όλες τις κατηγορίες για κακοποίηση και κανιβαλισμό, δεν περιμέναμε υποδειγματική συμπεριφορά του Armie, στον χώρο εργασίας. Ένας πρώην συνεργάτης του όμως τον κατηγορεί για ομοφοβία, shaming και εξαναγκασμό σε εξευτελιστικές πράξεις. Ήξερε πώς να φορέσει τη μάσκα του καλού επαγγελματίας και να λειτουργεί χειριστικά, με υπόγειο τρόπο.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του House of Hammer, η Casey δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα από τον αδερφό της (και πατέρα του Armie). «Αν και έχουμε να μιλήσουμε χρόνια, άκουσα τα ψέματα που είπες για την οικογένειά μας. Δεν μπορώ να επιτρέψω τη δίψα σου για διασημότητα σε βάρος μας. Αν συνεχίσεις, θα κινηθώ νομικά», έλεγε το γράμμα του, με την Casey (που η οικογένειά της έχει αποκληρώσει) να δηλώνει ότι αρνείται να σιωπήσει και δεν θα επιτρέψει άλλο στους Hammers να ελέγχουν τη ζωή της.