AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Το κόλπο για να κρύψετε μια συνομιλία στο WhatsApp


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2022

Το κόλπο για να κρύψετε μια συνομιλία στο WhatsApp
Το κόλπο για να κρύψετε μια συνομιλία στο WhatsApp

Καθένας από εμάς έχει τουλάχιστον μια ιδιωτική συνομιλία που δεν θα ήθελε ποτέ να δείξει σε κανέναν και που μόνο εκείνος μπορεί να έχει πρόσβαση. Οι κίνδυνοι είναι τα αδιάκριτα βλέμματα των άλλων και η ανεμελιά μας: να ξεχάσουμε το κινητό τηλέφωνο στο γραφείο ή ακόμα και να το χάσουμε.

Το WhatsApp έρχεται να μας βοηθήσει με μια συγκεκριμένη λειτουργία, όχι πολύ χρησιμοποιημένη και υπερβολικά υποτιμημένη. Ορίστε λοιπόν το κόλπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψετε μια σημαντική συνομιλία.

Μπείτε στην εφαρμογή και πατήστε παρατεταμένα τη συνομιλία που θέλετε να κάνετε αόρατη, σε αυτό το σημείο θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές συμπεριλαμβανομένης αυτής που μας ενδιαφέρει: «Αρχειοθέτηση συνομιλίας». Μόλις ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία, θα δείτε τη συνομιλία να εξαφανίζεται από την αρχική σελίδα και θα τη δείτε να εκτοξεύεται στο αρχείο. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα για εσάς ή το άτομο με το οποίο μιλάτε. Μπορείτε να μπείτε στο αρχείο όποτε θέλετε και να το χρησιμοποιήσετε ή να δείτε τι σας έχουν γράψει. Από την κύρια οθόνη όμως δεν θα φαίνεται με κανέναν τρόπο.

Αν θέλετε να το κάνετε να εμφανιστεί ξανά, απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις και μετά στο "Chat" και στις αρχειοθετημένες συνομιλίες, για να επιλέξετε να το επαναφέρετε.

TAGS