UPDATE #NOW

Βουδαπέστη: Τα 10 καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε


16 Σεπτεμβρίου 2022

Βουδαπέστη: Τα 10 καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε
Οι βόλτες στη Βούδα και την Πέστη με φόντο τα ήρεμα νερά του Δούναβη, τα εμβληματικά αξιοθέατα, τα ιστορικά cafes και τα περίφημα λουτρά - Oδηγός με τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η Βουδαπέστη

Δεν θέλει και πολύ για να ερωτευτείς αυτή την πόλη. Αγκαλιάζοντας τον επιβλητικό Δούναβη, με τους λόφους της Βούδας στα δυτικά και την Πέστη στα ανατολικά, η Βουδαπέστη είναι αναμφίβολα μία από τις πιο γοητευτικές πρωτεύουσες της Ευρώπης. Αν έρθεις μία φορά, σίγουρα θα θες να επιστρέψεις.

Κάθε εποχή κερδίζει την προτίμηση εκατομμυρίων τουριστών, που την επισκέπτονται και φεύγουν γεμάτοι με εμπειρίες και όμορφες εικόνες από αυτήν. Η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική με μπαρόκ, νεοκλασικά και μοντέρνα στοιχεία, η ρομαντική ατμόσφαιρα, οι γραφικές γέφυρες και τα φημισμένα spa είναι μόνο μερικά από αυτά που κάνουν την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας έναν από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη. Φτιάξαμε έναν μικρό ταξιδιωτικό οδηγό με όλα όσα πρέπει να δείτε και να κάνετε σε ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη.

Διαβάστε την συνέχεια στο reader.gr