UPDATE #NOW

GNTM 5: Χαμός στο 2ο επεισόδιο και ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Ναι, memes


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2022

GNTM 5: Χαμός στο 2ο επεισόδιο και ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Ναι, memes
Στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM 5, το fun συνεχίστηκε ακάθεκτο

Δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που τα memes από το GNTM 5 έχουν ήδη αρχίσει να κατακλύζουν τα social, και το χθεσινό επεισόδιο ήρθε να φέρει τις δικές του στιγμές γέλιου -και ό,τι άλλου.

Για να σε βάλουμε λίγο στο θέμα (που αποκλείεται να μην έχεις ήδη μπει...): Στο χθεσινό επεισόδιο, τις εντυπώσεις κέρδισαν μια μητέρα, η οποία αποφάσισε να συνοδέψει στην audition την κόρη της, ως υποψήφια και η ίδια.

Jenny.Gr

Έτσι λοιπόν μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κριτές, οι οποίοι είδαν για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, μητέρα και κόρη να συμμετέχουν μαζί. Ο λόγος για την 19χρονη Μάρα, η οποία συστήθηκε στους κριτές έχοντας δίπλα της την 47χρονη μητέρα της, Μικαέλα. Μπαίνοντας στο πλατό των auditions, κανείς δεν πίστεψε ότι πρόκειται για μητέρα και κόρη. Η 47χρονη Μικαέλα πριν 25 από χρόνια μάλιστα, είχε στεφθεί Μις Σλοβενία.

«Η μαμά μου δήλωσε για μένα συμμετοχή γιατί εγώ ντρεπόμουν και δεν ήθελα, αλλά με έπεισε και μετά την έπεισα κι εγώ να δηλώσουμε και να έρθουμε μαζί. Εγώ ασχολούμαι τον τελευταίο χρόνο με το modeling, ενώ η μαμά είχε βγει “Miss Σλοβενία” παλιότερα. Είπα να ακολουθήσω τα χνάρια της», ανέφερε αρχικά η 19χρονη Μάρα.

Πέρα όμως από την audition της μαμάς και κόρης, είχαμε και την πρώτη wild card, από Καράβα, παρακαλώ. Από το χθεσινό επεισόδιο, όπως καταλαβαίνεις, δεν έλειψαν και οι διαφωνίες ανάμεσα στους κριτές, με κάποιον να δίνει όχι και άλλον να δίνει την πολυπόθητη wild card.

H 18χρονη Αθηνά Κρίστιανσεν από την Κύπρο έκανε την εμφάνισή της και θέλησε να διεκδικήσει μια θέση στο παιχνίδι. Οι κριτές χωρίστηκαν σε δύο «στρατόπεδα». Καγιά και Σοφρωνίου τάχθηκαν υπέρ της άποψης ότι είναι ένα «απλό γλυκό κορίτσι που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας». Η Χατζηπαντελή στην αρχή είπε όχι και μετά ναι, ενώ ο Γιώργος Καράβας ο οποίος «ξετρελάθηκε» με τα χαρακτηριστικά του «μικρού προσώπου» της κατέληξε να της δώσει την wild card του, εξασφαλίζοντάς της ένα εισιτήριο για το bootcamp.

Αφού πήρες μια γεύση από το χθεσινό επεισόδιο, ναι, είναι ήρθε η στιγμή που περίμενες. Παρακαλούμε.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Jenny.Gr
Jenny.Gr

TAGS