UPDATE #NOW

GNTM 5: Η Ουκρανή Κάτια συγκίνησε τους πάντες - «Θέλω το έπαθλο για να φέρω την αδερφή μου»


JTeam

27 Σεπτεμβρίου 2022

GNTM 5: Η Ουκρανή Κάτια συγκίνησε τους πάντες - «Θέλω το έπαθλο για να φέρω την αδερφή μου»
YouTube
Η Κάτια από την Ουκρανία προκάλεσε συγκίνηση στο κοινό αφού το έπαθλο για εκείνη, θα είναι η πιο σημαντική νίκη που θα φέρει την αδερφή της κοντά της

Πριν λίγες ώρες, παρακολουθήσαμε το τρίτο επεισόδιο του GNTM 5 και ανάμεσα στις στιγμές που ξεχωρίσαμε, ήταν κι αυτή της Κάτιας από την Ουκρανία, η οποία συγκίνησε κριτές και κοινό αφού δήλωσε πως θέλει να κερδίσει το έπαθλο για να μπορέσει να φέρει την αδερφή της στην Κύπρο, όπου και μένει η ίδια με τη μητέρα της.

Η διαγωνιζόμενη εντυπωσίασε τους κριτές με την εξωτερική της εμφάνιση αλλά η ιστορία και η εξομολόγησή της on camera προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση. Οι τελευταίοι μήνες για την Κάτια ήταν πολύ δύσκολοι μιας και η ίδια δουλεύει στην Κύπρο και στέλνει χρήματα στην οικογένειά της που βρίσκεται στην Ουκρανία. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά 29χρονη, ο ξάδερφός της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου και απώτερος σκοπός της είναι να κερδίσει το έπαθλο του GNTM 5, ώστε να καταφέρει να φέρει την αδερφή της στην Κύπρο.

Κάπως έτσι οι κριτές είπαν τέσσερις φορές "ναι" με αποτέλεσμα να περάσει στην επόμενη φάση. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας πως στο τέλος θα τα καταφέρει.

«Είναι ότι πιο συγκινητικό και σοβαρό έχει πει κανείς εδώ όλες τις ημέρες. Είσαι ψυχή, είσαι γενναιόδωρη, είσαι μοντελάρα. Εγώ πιστεύω θα τα καταφέρεις», είπε η ίδια, προκαλώντας ρίγη στους θεατές.