UPDATE #NOW

13 ταινίες και 8 ντοκιμαντέρ που θα δούμε τον Οκτώβριο στο Netflix


Κλέλια Φατούρου

8 Οκτωβρίου 2022

13 ταινίες και 8 ντοκιμαντέρ που θα δούμε τον Οκτώβριο στο Netflix
Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τα κρύα

Αν σκεφτούμε ότι έχουμε μπει κανονικά στον Οκτώβριο, αλλά οι ζέστες καλά κρατούν, μάς είναι και πιο δύσκολο να παραμείνουμε στο σπίτι τα Σαββατοκύριακα. Ελπίζουμε λοιπόν ότι τα πρώτα πραγματικά κρύα είναι κοντά και ότι θα έχουμε τον ιδανικό καιρό για Netflix and chill.

Στο μεταξύ, ο Οκτώβριος μάς φέρνει 13 ολοκαίνουριες ταινίες αλλά και 8 πρωτότυπα ντοκιμαντέρ που θα μάς κάνουν πολύ καλή παρέα.

Άλμα από Ψηλά

Τιμώντας την τελευταία επιθυμία της φίλης της, μια νεαρή γυναίκα με αγχώδη διαταραχή αντιμετωπίζει τους φόβους της για να πάρει πίσω τη ζωή της και να βρει την αγάπη. Από τις 5 Οκτωβρίου.

Το Τηλέφωνο του Κυρίου Χάριγκαν

Ένα αγόρι κι ένας ηλικιωμένος δισεκατομμυριούχος δένονται μέσα από βιβλία και τα iPhone τους. Η μυστηριώδης σύνδεσή τους, όμως, επιβιώνει παρά τον θάνατο του ηλικιωμένου. 5 Οκτωβρίου.

Οι Ηλικιωμένοι

Μια γυναίκα που γυρίζει σπίτι με τα δύο παιδιά της για τον γάμο της αδερφής της καλείται να υπερασπιστεί τις ζωές τους απέναντι σε ηλικιωμένους που δολοφονούν μαζικά. Πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου.

Το πιο Τυχερό Κορίτσι στον Κόσμο

Η τέλεια ζωή μιας συγγραφέα στη Νέα Υόρκη αρχίζει να καταρρέει, όταν ένα ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος την αναγκάζει να αντιμετωπίσει μια φρικτή ιστορία από το σχολείο. 7 Οκτωβρίου.

Η Κατάρα του Μπριτζ Χόλοου

Ένας μπαμπάς που μισεί το Χάλοουιν αναγκάζεται να συνεργαστεί με την έφηβη κόρη του, όταν ένα κακό πνεύμα σπέρνει το χάος ζωντανεύοντας τα στολίδια της πόλης. Θα το δούμε στις 14 Οκτωβρίου.

Το Σχολείο του Καλού και του Κακού

Η φιλία των κολλητών Σόφι και Άγκι δοκιμάζεται όταν αναγκάζονται να πάνε σε ένα μαγικό σχολείο που ετοιμάζει τους μελλοντικούς ήρωες και κακούς παραμυθιών. 19 Οκτωβρίου.

Η Γραμμή της Κιμωλίας

Jenny.Gr

Ένα ψυχολογικό θρίλερ εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του "Τέρατος του Αμστέτεν". 4 Οκτωβρίου.

Κολαστήριο

Το 1987 στην Πολωνία, ένας αστυνομικός που ερευνά μυστηριώδεις εξαφανίσεις διεισδύει σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι και ανακαλύπτει τη σκοτεινή αλήθεια για τον κλήρο του. Κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου.

Η Καλή Νοσοκόμα

Μια πολυάσχολη νοσηλεύτρια σε μια ΜΕΘ στηρίζεται στον νέο της συνάδελφο στη δουλειά και στο σπίτι, μέχρι που ο απροσδόκητος θάνατος μιας ασθενούς τον καθιστά ύποπτο. Στις 26 Οκτωβρίου.

Ληστεύοντας τον Μουσολίνι

Ο Πιέτρο Καστελίτο και η Ματίλντα Ντε Αντζέλις ζουν ένα πάθος σ' αυτό το τολμηρό αστυνομικό δράμα με φόντο το '40 που αναβιώνει τις τελευταίες μέρες του Β' Π.Π. Από τις 26 Οκτωβρίου.

Είμαι Νοσοκόμα

Μετά από μια τραγωδία, τα μέλη μιας οικογένειας μετακομίζουν στην πόλη. Η επιστροφή στον τόπο τους, 30 χρόνια μετά, αναζωπυρώνει θαμμένα συναισθήματα και οδυνηρά μυστικά. 27 Οκτωβρίου.

Γουέντελ και Γουάιλντ

Ο Κίγκαν-Μάικλ Κι κι ο Τζόρνταν Πιλ πρωταγωνιστούν σ' αυτήν την περιπέτεια κινουμένων σχεδίων stop-motion για δυο αδέρφια-δαίμονες που το σκάνε από τον κάτω κόσμο. 28 Οκτωβρίου.

Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο

Ένα δυνατό δράμα από το μπεστ σέλερ του Έριχ Μαρία Ρεμάρκ σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Γκρίμε Έντουαρντ Μπέργκερ. Κυκλοφορεί στις 28 Οκτωβρίου.

Ντοκιμαντέρ

Aftershock: Σεισμός στο Έβερεστ και το Νεπάλ

Προσωπικές αφηγήσεις και υλικό από άτομα που επέζησαν τροφοδοτούν αυτήν τη συγκινητική σειρά ντοκιμαντέρ για τον φονικό σεισμό του 2015 που συγκλόνισε το Νεπάλ. Πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου.

Οι Χαρές και οι Λύπες του Νεαρού Γιουγκούο

Σ' αυτό το συγκινητικό ντοκιμαντέρ, ο έφηβος Γιουγκούο φεύγει από την Κίνα προκειμένου να ακολουθήσει το πάθος του για τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό της Ρουμανίας. 6 Οκτωβρίου.

Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τζέφρι Ντάμερ: Σειρά μίας σεζόν

Τη διεύθυνση παραγωγής αυτής της σειράς ντοκιμαντέρ μίας σεζόν για τον κατά συρροή δολοφόνο Τζέφρι Ντάμερ και τους 17 φόνους που διέπραξε υπογράφει ο Τζο Μπέρλιντζερ. Από τις 7 Οκτωβρίου.

The Redeem Team: Εξιλέωση στο Παρκέ

Μετά τη σοκαριστική της απόδοση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, η ομάδα μπάσκετ ανδρών των ΗΠΑ αναζητά εξιλέωση, κυνηγώντας το χρυσό μετάλλιο το 2008 στο Πεκίνο. 7 Οκτωβρίου.

Το Νησί των Θαλάσσιων Λύκων

Εξερευνήστε την άγρια νήσο Βανκούβερ, όπου ο ωκεανός τρέφει όλα τα πλάσματα, από τους θαλασσαετούς που ψαρεύουν μέχρι τους θαλάσσιους λύκους που κολυμπούν στα νερά του. Πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου.

Descendant

Απόγονοι Αφρικανών σκλάβων που επέβαιναν σ' ένα πλοίο το οποίο έφτασε στην Αλαμπάμα το 1860 θέλουν δικαιοσύνη και παρηγοριά όταν ανακαλύπτονται τα απομεινάρια του. 21 Οκτωβρίου.

Earthstorm: Φυσικές Καταστροφές

Κυνηγοί καταιγίδων, επιζώντες και πρώτοι διασώστες αφηγούνται τις οδυνηρές εμπειρίες που είχαν με ηφαίστεια, ανεμοστρόβιλους, τυφώνες και σεισμούς. Στις 27 Οκτωβρίου.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΚΕΡ

Από τους παραγωγούς του "ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ," αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων εστιάζει στην οπτική των κυνηγών και των θυμάτων. 28 Οκτωβρίου.