AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Το ιδανικό σημείο στο σπίτι για το router σου (για καλύτερο σήμα)


JTeam

8 Οκτωβρίου 2022

Το ιδανικό σημείο στο σπίτι για το router σου (για καλύτερο σήμα)
Unsplash/Duman photography
Απλά tips για να έχεις πιο δυνατό σήμα

Αν και είναι σημαντικό να έχεις σύνδεση στο Ίντερνετ από έναν αξιόπιστο πάροχο, ξέρεις ότι είναι πολλές οι φορές που δεν θα έχεις καλό σήμα. Υπάρχουν όμως τρόποι να το βελτιώσεις χωρίς βοήθεια, αρκεί να δώσεις σημασία στη σωστή τοποθέτηση του router σου. Δες μερικά βασικά tips.

Ένα κεντρικό σημείο

Εφόσον το σήμα του πηγαίνεις προς όλες τις κατευθύνσεις, βρες ένα κεντρικό σημείο και όχι σε μία αριστερή γωνία κάπου βαθιά σε ένα δωμάτιο. Είναι το χολ κεντρικά και κοντά σε όλα τα δωμάτια; Εκεί να το βάλεις.

Πιο ψηλά το router

Το router στέλνει το σήμα του με φορά προς τα κάτω, οπότε βάλτο κάπου υπερυψωμένα για μέγιστη κάλυψη. Το ράφι της βιβλιοθήκης σε κεντρικό σημείο είναι ιδανική επιλογή.

Μακριά από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές

Όσο περισσότερες συσκευές, μεγάλα μεταλλικά αντικείμενα και τοίχοι είναι κοντά στο router, τόσο χειρότερο θα είναι το σήμα σου. Μην το βάλεις κοντά στην τηλεόραση ή σε ενυδρείο. Όσο πιο μόνο του είναι, τόσο το καλύτερο.