UPDATE #NOW

Πώς να απομακρύνετε τους ανεπιθύμητους από το Wi-Fi του σπιτιού σας


JTeam

22 Οκτωβρίου 2022

Πώς να απομακρύνετε τους ανεπιθύμητους από το Wi-Fi του σπιτιού σας
Δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε εκείνους που έχουν πρόσβαση στο Wi-Fi του σπιτιού σας χωρίς να το επιθυμείτε

Σας ζήτησε ο γείτονας τον Wi-Fi κωδικό και όλα δείχνουν ότι ξέχασε να αποσυνδεθεί;

Η πιο εύκολη και πιο ασφαλής μέθοδος. Απλώς αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου Wi-Fi στο δρομολογητή σας. Αυτό θα αποσυνδέσει βίαια όλες τις συσκευές από το Wi-Fi δίκτυό σας, ακόμα και το δικό σας. Θα πρέπει να επανασυνδεθείτε στο δίκτυο Wi-Fi, εισάγοντας τον νέο κωδικό πρόσβασης σε όλες τις συσκευές σας. Όποιος δεν έχει τον νέο σας κωδικό πρόσβασης, δεν θα μπορεί να συνδεθεί.

Jenny.Gr

Για να αλλάξετε τον κωδικό, θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις διαμόρφωσης του δρομολογητή σας. Όταν συνδεθείτε, μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του δικτύου Wi-Fi, ακόμα και αν ήδη βρίσκεστε μέσα σε αυτό. Ακόμα κι αν βάλετε στην μαύρη λίστα του δρομολογητή σας μια συσκευή προκειμένου αυτή να μην μπορεί να συνδεθεί ξανά, αν έχει τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi θα μπορούσε να συνδεθεί με μια νέα συσκευή. Και, ακόμη και αν δεν θυμάται τον κωδικό πρόσβασης, υπάρχουν τρόποι για την ανάκτηση αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης Wi-Fi.

Για να αλλάξετε τον κωδικό, θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις διαμόρφωσης του δρομολογητή σας, συνήθως μέσω ενός browser. Όταν συνδεθείτε, μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του δικτύου Wi-Fi.

Ο τρόπος σύνδεσης στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας καθώς και το μενού για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης, διαφέρει σε κάθε μάρκα και μοντέλο router. Και για να βρείτε πως θα συνδεθείτε στο δικό σας router το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε τις επίσημες οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.