AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Στις βομβαρδισμένες πόλεις της Ουκρανίας η Κατερίνα Σακελλαροπούλου- Επισκέφθηκε ομαδικό τάφο αμάχων


JTeam

3 Νοεμβρίου 2022

Στις βομβαρδισμένες πόλεις της Ουκρανίας η Κατερίνα Σακελλαροπούλου- Επισκέφθηκε ομαδικό τάφο αμάχων
eurokinissi
Στη Μπούτσα η κυρία Σακελλαροπούλου περιηγήθηκε στο σημείο που βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι Ουκρανών πολιτών στον περίβολο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέπτεται την Ουκρανία, συνοδευόμενη από τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της, η κυρία Σακελλαροπούλου μετέβη στις πληγείσες από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς πόλεις Μποροντιάνκα, Μπούτσα και Ιρπίν, όπου είχε συνομιλίες με τις τοπικές αρχές και κατοίκους.

Στη Μπούτσα η κυρία Σακελλαροπούλου περιηγήθηκε στο σημείο που βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι Ουκρανών πολιτών στον περίβολο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα και είδε φωτογραφική έκθεση με αμάχους θύματα του πολέμου.

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση και συνομιλίες με τον Ουκρανό ομόλογο της, Volodymyr Zelensky.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ