UPDATE #NOW

Είμαι Άνθρωπος Όχι Σκουπίδι: Η αφίσα-ταινία για τους ανήλικους πρόσφυγες σύντομα στον «αέρα» με νέο επεισόδιο


JTeam

4 Νοεμβρίου 2022

Είμαι Άνθρωπος Όχι Σκουπίδι: Η αφίσα-ταινία για τους ανήλικους πρόσφυγες σύντομα στον «αέρα» με νέο επεισόδιο
Το τέταρτο επεισόδιο ενός λεπτού από την αφίσα-ταινία της Ελλάδας Στασινόγλου , «Είμαι Άνθρωπος Όχι Σκουπίδι», με θέμα τα δεινά των ανήλικων προσφύγων στη χώρα μας, θα κάνει την εμφάνιση του σύντομα σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Ξεκινάει σε λίγες ημέρες η προβολή του τέταρτου επεισοδίου της ταινίας που εμφανίζεται όταν σκανάρουμε την αφίσα πάνω σε κάδους με το μήνυμα «Είμαι Άνθρωπος Όχι Σκουπίδι».

Η αφίσα έκανε την πρώτη της εμφάνιση πριν έξι μήνες πάνω σε κάδους απορριμμάτων. Από τότε χιλιάδες αφίσες έχουν κολληθεί σε όλο το Πανελλήνιο προσκαλώντας τους περαστικούς σε ένα παιχνίδι τέχνης και τεχνολογίας στο δημόσιο χώρο.

Θέμα τα δεινά των ανήλικων προσφύγων στη χώρα μας
Με θέμα την επεισοδιακή ζωή των ανήλικων προσφύγων στη χώρα μας, η καλλιτέχνης Ελλάδα Στασινόγλου, ανεβάζει, πάνω σε δικό της σενάριο, ένα καινούργιο επεισόδιο του ενός λεπτού, κάθε δύο μήνες.

«Η ταινία μου αν και είναι κινούμενο σχέδιο», λέει η 16χρονη δημιουργός, «απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Αν και μυθοπλασία αντλώ έμπνευση από τα γεγονότα της ελληνικής καθημερινότητας για να μιλήσω για τα δεινά των ανήλικων προσφύγων, αλλά και γενικά των παιδιών».

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr