UPDATE #NOW

Emily Ratajkowski και Pete Davidson είναι ζευγάρι; Μάλλον ναι


Τόνια Τζάφερη

15 Νοεμβρίου 2022

Emily Ratajkowski και Pete Davidson είναι ζευγάρι; Μάλλον ναι
To γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας, εντοπίστηκε στην Νέα Υόρκη, παρέα με τον πρώην την Kardashian (και της Grande, και της Kaia Gerber)

Άλλη μια εντυπωσιακή και διάσημη γυναίκα στο πλευρό του Pete Davidson

. Η γνωστή και ως Emrata μπορεί να χώρισε πριν λίγους μήνες, ωστόσο φαίνεται πως απολαμβάνει την νέα της ζωή, μετά την απάτη και το διαζύγιο από τον Sebastian Bear-McClard.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας, έβγαινε με τον Brad Pitt, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο τους ήθελαν απλώς να περάσουν καλά, χωρίς δεσμεύσεις και μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Αυτήν την φορά το ενδιαφέρον της έχει στραφεί προς τον κωμικό, Pete Davidson.

Ο Davidson έχει κάνει σχέση με πολλές διάσημες γυναίκες, ανάμεσα στις οποίες η Kim Kardashian, η Ariana Grande, η Kaia Gerber και η Kate Beckinsale. Φαίνεται πως και η επόμενη σχέση του, θα συζητηθεί ιδιαίτερα, αφού όλο και περισσότερα δημοσιεύματα, θέλουν τον πρώην της Kardashian να έχει σχέση με την Emily Ratajkowski. Οι δύο σταρ εντοπίστηκαν μαζί σε βόλτα τους στη Νέα Υόρκη πριν από λίγες ημέρες, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιώσει οι ίδιοι κάτι.

Jenny.Gr

Ο 28χρονος κωμικός και το 31χρονο μοντέλο φαίνεται να περνούν χρόνο μαζί τον τελευταίο καιρό και απολαμβάνουν εξόδους στην πόλη, ενώ να σημειωθεί πως πριν μερικές εβδομάδες, η Ratajkowski μοίραζε παθιασμένα φιλιά στον γνωστό DJ Orazio Rispo.

Όσον αφορά τον Davidson, ο διάσημος κωμικός πρόσφατα χώρισε από την Kim Kardashian, με την οποία είχε σχέση από τον Οκτώβριο του 2021. Αφορμή για τον χωρισμό τους, ήταν το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, το οποίο δεν τους άφηνε χρόνο να βρεθούν και να περάσουν μαζί στιγμές.

Μένει λοιπόν να δούμε, αν η Emily Ratajkowski θα προχωρήσει σε μια νέα σχέση ή θα συνεχίσει να απολαμβάνει τις στιγμές της, με όποιον/ α πραγματικά επιθυμεί.

Goodbye Pitt, next Pete, please.