UPDATE #NOW

H momager Kris Jenner γίνεται για πρώτη φορά εξώφυλλο στην Vogue στα 67 της και το απολαμβάνει


Τόνια Τζάφερη

16 Νοεμβρίου 2022

H momager Kris Jenner γίνεται για πρώτη φορά εξώφυλλο στην Vogue στα 67 της και το απολαμβάνει
@krisjenner
Σε μια ασπρόμαυρη και μίνιμαλ φωτογράφηση η Kris Jenner ζει την δική της στιγμή δόξας στο εξώφυλλο της Τσεχοσλοβακικής Vogue

To τελευταίο τεύχος για το 2022 της Vogue Τσεχοσλοβακίας, κοσμεί η Kris Jenner, η οποία παρά την φήμη και την διασημότητα της, δεν είχε στην καριέρα της εξώφυλλο στο γνωστό περιοδικό μόδας. Σε αντίθεση με την κόρη της Kendall Jenner, μόνιμη αγαπημένη της βιομηχανίας, καθώς έχει ποζάρει για 13 διεθνείς εκδόσεις Vogue.

Η Kris Jenner δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το νέο της εξώφυλλο και την φωτογράφηση που πραγματοποίησε, στην οποία την βλέπουμε ακόμη και με φόρεμα - χταπόδι "Bad Binch Tong Tong", το οποίο είχε παλιότερα και η Lizzo στο τεύχος Νοεμβρίου του Vanity Fair.

Jenny.Gr
@krisjenner

Οι μέχρι τώρα φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, είναι σε σε (σχετικά) μίνιμαλ και ασπρόμαυρη αισθητική, ενώ η Kris, πρόκειται να αναφερθεί στην ηλικία της, κάτι το οποίο έχει ξανακάνει στο παρελθόν υποστηρίζοντας τον πρόεδρο Biden για τον ηλιακό ρατσισμό που δέχεται, κάτι το οποίο έχει βιώσει και η ίδια, όπως έχει δηλώσει.

Jenny.Gr
@krisjenner

Σε άλλες λήψεις του τεύχους, η Kris εμφανίζεται με total black looks, γάντια και γυαλιά, έχοντας όμως εντυπωσιακά και chunky κοσμήματα. Ακόμη ποζάρει με ένα επίσης μίνιμαλ μαύρο μάξι και ζιβάγκο φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει ιδανικά και το σώμα της. Στην τελευταία λήψη της, εμφανίζεται και με πιο edgy look, φορώντας chunky loafers και γούνα.

Jenny.Gr
@krisjenner

Το μακιγιάζ της είναι φυσικά και αυτό highlight της φωτογράφησης, αφού το smokey eye look ξεχωρίζει ακόμη και μέσα από τις ασπρόμαυρες λήψεις, με juicy nude lips (τι διαφορετικό άλλωστε θα μπορούσε να επιλέξει μια Jenner/ Kardashian).

Ομολογουμένως μας είχε κάνει εντύπωση, το γεγονός πως η μητέρα των (ίσως πιο διάσημων γυναικών στο κόσμο) δεν είχε πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλο τόσο γνωστού περιοδικού. Η Vogue από την μεριά της, έχει δείξει τις προτιμήσεις της και το ποια είναι η αγαπημένη της, έχοντας ξεχωρίσει τη Kendall Jenner με τα περισσότερα εξώφυλλα και συνεργασίες, και ακολουθεί η Kim.

Ακόμη μπορεί η Κourtney Κardashian και η Kylie Jenner, να έχουν επίσης εμφανιστεί σε διεθνείς εκδόσεις της Vogue, όχι όμως της Αμερικάνικης.
Όπως και να' χει, φαίνεται πως η Kris Jenner, απολαμβάνει την δική της στιγμή, όπου πρωταγωνιστεί σε εξώφυλλο με τις κόρες της να εκφράζουν τον θαυμασμό και την υποστήριξη τους.

Η Chloe σε Instagram Story της, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σουπερστάρ βασίλισσα»,ενώ η Kylie μοιράστηκε μια φωτογραφία με ένα «Wow».