UPDATE #NOW

Colorado: Άλλο ένα mass shooting σε gay club με 5 νεκρούς και 18 τραυματίες


Κλέλια Φατούρου

20 Νοεμβρίου 2022

Colorado: Άλλο ένα mass shooting σε gay club με 5 νεκρούς και 18 τραυματίες
@treyruffy/Twitter via Reuters
Προς το παρόν, δεν γνωρίζουν το κίνητρο πίσω από τη δολοφονική επιθεση

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έγινε από την αστυνομία, υπάρχουν 5 νεκροί και 18 τραυματίες σε ένα gay club, μετά από mass shooting στο Colorado, πριν από λίγες ώρες.

Οι Αρχές έλαβαν αμέτρητες κλήσεις στις 11:57 τη νύχτα, ώρα Αμερικής, για πυροβολισμούς στο Club Q. «Εντοπίστηκε ένας ύποπτος μέσα στον χώρο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αστυνομία», δήλωσε η αξιωματικός Pamela Castro, χωρίς να διευκρινίσει αν ο ύποπτος ήταν ένας από τους τραυματίες.

11 ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο προκειμένου να δώσουν άμεση βοήθεια στους τραυματίες, ενώ, για την ώρα, δεν ξέρουν ποιο είναι το κίνητρο πίσω από την εγκληματική ενέργεια. «Θα είμαστε εδώ για πάρα πολλές ώρες».

Η επίσημη σελίδα του club Q εξέφρασε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και νιώθουν συντετριμμένοι για αυτή την επίθεσή στην κοινότητά τους. «Ευχαριστούμε τους ηρωικούς πελάτες για τις γρήγορες αντιδράσεις που έδωσαν τέλος σε αυτή την επίθεση μίσους και εμπόδισαν τον θύτη». Είναι τρομακτικό το πώς τα σχολεία και τα gay clubs είναι ο σταθερός στόχος εκείνων που μισούν, πάνω από όλα τον εαυτό τους.