UPDATE #NOW

Κιβωτός του Κόσμου: Αυτό είναι το νέο 7μελές διοικητικό συμβούλιο - Πρόεδρος η Μαρτίνου


22 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: Αυτό είναι το νέο 7μελές διοικητικό συμβούλιο - Πρόεδρος η Μαρτίνου
Κιβωτός του κόσμου, Αλεξάνδρα Μαρτίνου / eurokinissi
Η πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου αναλαμβάνει χρέη προέδρου στο ΔΣ της Κιβωτού του Κόσμου - Το επταμελές συμβούλιο συνθέτουν ακόμη οι κ.κ. Τεντές, Παπαδάτος, Πρωτόππαπας, Ζομπανάκης, Ατσαλάκης και η κυρία Οικονόμου

ο νέο διοικητικό συμβούλιο της Κιβωτού του Κόσμου ανακοινώθηκε από την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, κι όπως είχε διαρρεύσει πριν από μερικές ώρες, πρόεδρος ορίστηκε η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η νυν πρόεδρος της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί». Η κυβέρνηση αποφάσισε κατά τη χθεσινή έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου, να «ξηλώσει» τον πατέρα Αντώνιο, την σύζυγό του και τα υπόλοιπα μέλη από το ΔΣ της ΜΚΟ και να τους αντικαταστήσει, όπως ορίζει ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με νέο ΔΣ μέχρις ότου ολοκληρωθεί η έρευνα για τις φρικώδεις καταγγελίες ασέλγειας και κακοποίησης ανήλικων παιδιών στις δομές της οργάνωσης ανά τη χώρα.

Η θητεία τους μπορεί να διαρκέσει για έναν χρόνο, όσο είναι και το χρονικό πλαίσιο που ορίζει ο νόμος για αντίστοιχες περιπτώσεις. Διαβάστε τη συνέχεια στo reader.gr.