UPDATE #NOW

Νέες καταγγελίες για τον Kanye West: «Έδειχνε πορνό και άσεμνες φωτογραφίες της Kim σε υπαλλήλους της Adidas»


Τόνια Τζάφερη

23 Νοεμβρίου 2022

Νέες καταγγελίες για τον Kanye West: «Έδειχνε πορνό και άσεμνες φωτογραφίες της Kim σε υπαλλήλους της Adidas»
@yeezymafia
Νέες καταγγελίες για τον ράπερ, από το προσωπικό της Adidas σχετικά με τις γυμνές φωτογραφίες της Kardashian ως τακτική για να πάρει εκδίκηση και τον εθισμό του στο πορνό

Όσο παρακολουθούμε την προσωπικότητα του Kanye West και την σπουδαία καριέρα του στην μόδα και την μουσική να κατεδαφίζεται, τόσο περισσότερες μαρτυρίες έχουμε για την παράλογη και σίγουρα προβληματική συμπεριφορά του. Δεν θέλει και πολύ να καταλάβει κανείς πως κάτι πάει πολύ λάθος με τον Ye, με την κατάσταση να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Μετά τα γεγονότα με τις ρατσιστικές δηλώσεις, την ρητορική μίσους και όλα αυτά που αφορούν το όνομα του Kanye, έχουμε και το revenge porn καταγγελίες. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους της Adidas, με την οποία ο ράπερ είχε επί χρόνια μια πολύ κερδοφόρα συνεργασία μέσω της Yeezy, ο West πέρα από το γεγονός πως ανάγκαζε το προσωπικό να δει πορνό, έδειχνε πορνογραφικές εικόνες της πρώην συζύγου του, της Kim.

Jenny.Gr
@splashnews

Πλέον οι περισσότερες εταιρείες έχουν διακόψει κάθε συνεργασία μαζί του, και οι υπάλληλοι νιώθουν πιο άνετοι να μιλήσουν για το τι ακριβώς συνέβαινε με τον Ye. Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα του Rolling Stone, ένας υπάλληλος υποστήριξε πως ο ράπερ, του έδειξε μια γυμνή φωτογραφία της 41χρονης πρώην συζύγου του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για τη θέση εργασίας, το 2018.

«Η γυναίκα μου μόλις μου έστειλε αυτό» φέρεται να του είπε, ενώ του έδειχνε μια «πολύ αποκαλυπτική και προσωπική φωτογραφία» της Kardashian στο κινητό του.

Και οι καταγγελίες δεν σταματούν εδώ. Ένας δεύτερος υπάλληλος φέρεται να κατήγγειλε τον 43χρονο πως έδειξε πορνογραφικό βίντεο της Kim. Ενώ υπάρχει στο ίδιο δημοσίευμα και μια τρίτη μαρτυρία, η οποία πέρα από το γεγονός πως επιβεβαίωσε τις παραπάνω καταγγελίες, δήλωσε πως «( Ο West) δε φοβόταν να δείχνει ακατάλληλες εικόνες ή να μιλά για καταστάσεις που θα έπρεπε να είναι ιδιωτικές».

Τα περιστατικά αυτά περιγράφονται και σε μια ανοιχτή επιστολή με τίτλο «Η Αλήθεια για το Yeezy: Έκκληση για Δράση για την Ηγεσία της Adidas» που επικαλείται το Rolling Stone.

Ακόμη σημειώνεται πως πολλοί υπάλληλοι της Yeezy είχαν μιλήσει σε στελέχη της Adidas για κατάργηση της ιεραρχίας που επικρατούσε στην εταιρεία, καθώς επέτρεπαν στον West να επιβάλλει μια «κακοποιητική» εργασιακή κουλτούρα. Στην ανοιχτή επιστολή που είχαν στείλει σημειωνόταν πως το κοινό πήρε μια γεύση της προβληματικής συμπεριφοράς του ράπερ, όταν εκείνος δημοσιοποίησε στο YouTube τριαντάλεπτο ντοκιμαντέρ στο οποίο έδειχνε πορνό στα στελέχη της Adidas - μια κοινή πρακτική του, σύμφωνα με τους ίδιους.

Jenny.Gr
@splashnews

Στο ντοκιμαντέρ, ο 45χρονος κρατούσε το κινητό του οριζόντια μπροστά στους αμήχανους επιχειρηματίες ενώ έπαιζε το βίντεο. «Είναι ταινία πορνό» ακούγεται να ρωτάει ένας από αυτούς, με τον Kanye να απαντά καταφατικά.

«Χριστέ μου» απαντά ένα δεύτερο στέλεχος, του οποίου το πρόσωπο έχει «θολωθεί».

«Έλα τώρα, φίλε, έλα τώρα» λέει ο ίδιος, ενώ ο West τους πιέζει το κινητό προσπαθώντας να τους αναγκάσει να δουν περισσότερο. Τέλος να σημειωθεί πως ο ράπερ είχε μιλήσει παλιότερα για τον «εθισμό του στο πορνό» παραδεχόμενος πως το γεγονός αυτό «κατέστρεψε» την οικογένειά του.

TAGS