UPDATE

Ο Kanye West εκδικείται και πουλάει τα φούτερ των Balenciaga, Adidas και Gap για 20 δολάρια


JTeam

22 Νοεμβρίου 2022

Ο Kanye West εκδικείται και πουλάει τα φούτερ των Balenciaga, Adidas και Gap για 20 δολάρια
@yeezymafia
Η ανακοίνωση του ράπερ με ένα βίντεο, μετά την λήξη των συνεργασιών με τα κορυφαία brands

Το δράμα με τον Kanye West συνεχίζεται αφού μετά τις ρατσιστικές δηλώσεις και τις στιγμές παραφροσύνης του, οι οίκοι μόδας που συνεργάζονταν μαζί του, διέκοψαν κάθε επαφή και τερμάτισαν κάθε συνεργασία.

Αυτή τη φορά, ο ράπερ θέλησε να πάρει την εκδίκησή του και αποφάσισε να την κάνει γνωστή μέσα από ένα video που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό "PatriotTakes" του Twitter. Πιο αναλυτικά, ο Ye σε βίντεο-μήνυμά του, έκανε ξενάγηση στο εργαστήριό του στο Los Angeles, ανακοινώνοντας παράλληλα πως πουλάει φούτερ Balenciaga, Adidas και Gap έναντι 20 δολαρίων, μετά τη διακοπή των συνεργασιών των εταιριών μαζί του.

Στο video, φαίνονται δέκα υπάλληλοι να εργάζονται με ραπτομηχανές, ενώ εκατοντάδες ρούχα ήταν κρεμασμένα ή απλωμένα σε τραπέζια και στο πάτωμα. Πολλά απ' αυτά είχαν την ετικέτα "Ye24" - πρόκειται για το logo της εκστρατείας του για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

«Έφτιαξα 100 φούτερ Yeezy, Balenciaga, Gap και Adidas. Όλα θα πωληθούν έναντι 20 δολαρίων» είπε.

Χθες έγινε γνωστό πως ο Ye προετοιμάζεται για την προεκλογική του εκστρατεία, με τη βοήθεια του ακροδεξιού σχολιαστή Milo Yiannopoulos.

«Αυτός εδώ είναι ο Milo, o οποίος δουλεύει πάνω στην καμπάνια», είπε στο video ο 45χρονος. Ένας από τους άνδρες στο κλιπ ρώτησε αν πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση. «Υποθέτω ότι είναι», απάντησε ο Yiannopoulos πριν προσθέσει: «Ευχαριστώ, δέχομαι».

TAGS