UPDATE #NOW

Δανδουλάκη στη δίκη Φιλιππίδη: «Ποιος θα δει έναν βιασμό; Υπήρχε φλερτ και πίεση στη Λένα»


JTeam

24 Νοεμβρίου 2022

Δανδουλάκη στη δίκη Φιλιππίδη: «Ποιος θα δει έναν βιασμό; Υπήρχε φλερτ και πίεση στη Λένα»
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τον ταλαντούχο μεν, αλλά οξύθυμο δε Φιλιππίδη, που μπορεί να φτάσει σε ακραίες συμπεριφορές - Μίλησε για ασφυκτικό φλερτ στη Δροσάκη και για όσα είδε στον θίασο

Η Κάτια Δανδουλάκη καταθέτει αυτή την ώρα ενώπιον του ΜΟΔ στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για βιασμό κι απόπειρες βιασμού κατά ηθοποιών. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Φιλιππίδη, η οποία όπως είπε κάποια στιγμή «κακοφόρμισε» με κίνδυνο να τιναχτεί ο θίασος στον αέρα. «Είχαμε μια συνεργασία με τον Πέτρο σε 3 παραστάσεις.

Είχαμε μια καλή συνεργασία στις δύο. Η τρίτη μας συνεργασία δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, ήταν προβληματική, είχε πρόβλημα. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μια ιδιαίτερη νευρικότητα κι ένα έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Λένα Δροσάκη. Σε σημείο που μετά έγινε καταπιεστικό και ενοχλητικό και για την ίδια τη Λένα και τους υπόλοιπους. Εκείνη ήταν έτοιμη να φύγει από το θίασο και δεν ήταν η μόνη. Όταν ένας θίασος ολόκληρος αναστατώνεται, αισθάνθηκα ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η συνεργασία» ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.