UPDATE #NOW

Νέα γυναικοκτονία στον Πειραιά: Σκότωσε τη σύζυγό του και παραδόθηκε


JTeam

3 Δεκεμβρίου 2022

Νέα γυναικοκτονία στον Πειραιά: Σκότωσε τη σύζυγό του και παραδόθηκε
pexels
Mία ακόμη δολοφονία γυναίκας στην Ελλάδα

Μια ακόμα γυναικοκτονία σημειώθηκε τις πρωινές ώρες, αυτή τη φορά στον Πειραιά. O δράστης μετά το ειδεχθές του έγκλημα, τηλεφώνησε στην αστυνομία και παραδόθηκε.

Οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού και τόπο του εγκλήματος, εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα η οποία φαίνεται να ήταν 19 χρονών και ο θύτης 24 χρονών και αλβανικής υπηκοότητας.

Ο δολοφόνος, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε πάρει ναρκωτικά κι ότι καυγάδισε με την 19χρονη σηκώνοντας το όπλο που κατείχε παρανόμως και σκοτώνοντάς την εν ψυχρώ. Φέρεται ακόμη να ισχυρίστηκε ότι την ζήλευε παράφορα κι ότι είχε εθισμό στην κοκαΐνη. Ο 24χρονος εργαζόταν ως μπάρμαν σε μπαρ της Τρούμπας και το σπίτι που διέμενε με την δολοφονημένη κοπέλα βρισκόταν στα Καμίνια. Αμφότεροι επέστρεψαν από τις δουλειές τους τις πρώτες πρωινές ώρες και ξεκίνησε ο καυγάς. Να σημειωθεί ότι και η κοπέλα εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί στην Καλλιθέα.

Όπως είπε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, ο τσακωμός τους ξέφυγε κι εκείνος απλά σήκωσε το όπλο και την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι. Τέλος, ο δράστης φέρεται μετά τη δολοφονία να άφησε για ώρες την κοπέλα νεκρή στο σπίτι και να τριγυρνούσε με το αυτοκίνητό του, μέχρι που τελικά παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.