UPDATE #NOW

Η πολύ έγκυος Blake Lively και ο Ryan Reynolds συνεχίζουν το τρολάρισμα με νέα γιορτινή φωτογραφία


JTeam

6 Δεκεμβρίου 2022

Η πολύ έγκυος Blake Lively και ο Ryan Reynolds συνεχίζουν το τρολάρισμα με νέα γιορτινή φωτογραφία
Splash News
Το χιούμορ αλλά και ο έρωτας ανάμεσα στο ζευγάρι Blake Lively και Ryan Reynolds δεν θα μας κουράσει ποτέ

Δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι του Hollywood. Blake Lively και Ryan Reynolds, συνεχίζουν τις iconic φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της γνωστής ηθοποιού και αυτήν την φορά μας δίνουν μια γιορτινή εκδοχή. Μάλιστα, ένα απρόοπτο που συνέβη, και συγκεκριμένα ένα λάθος του Reynolds ήταν που απέσπασε την προσοχή αλλά και προκάλεσε γέλια.

Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι λίγο πριν υποδεχτεί το 4ο παιδί τους, επισκέφθηκε τον "Άγιο Βασίλη" και φωτογραφήθηκε σε χριστουγεννιάτικη διάθεση, με τον Reynolds να γράφει χαρακτηριστικά:

«Συναντήσαμε την Jessica Claus και τον σύζυγό της στο Πολικό Εξπρές. Ήταν όλα όσα είχα ονειρευτεί από τότε που ήμουν παιδί. Μύριζε κανέλα και σαγκρία».

Ωστόσο αυτή η ανάρτηση δεν πήγε και πολύ καλά μιας και τα sparkly παπούτσια της Blake Lively κόβονται στην εικόνα. Εκείνη σχολίασε «Τα παπούτσια μου!» (προφανώς αγανακτησμένη και διαμαρτυρώμενη) και ο Reynolds, είπε να το συνεχίσει με τον δικό του τρόπο. Ανέβασε ένα νέο IG story με την ίδια διορθωμένη εικόνα και δήλωσε:

Jenny.Gr

“Έκοψα τα παπούτσια της συζύγου μου στη φωτογραφία που ανέβασα. Είναι ασυγχώρητο και ζητώ συγγνώμη απ’ όποιον πλήγωσα μ’ αυτήν την αναίσθητη έλλειψη σθένους. Πηγαίνω στο νοσοκομείο να μού ζυγίσουν τον εγκέφαλο“.