UPDATE #NOW

Mindy Kaling: «Δεν θα δείξω ποτέ στα παιδιά μου το "The Office" γιατί πλέον είναι ακατάλληλο»


Κλέλια Φατούρου

9 Δεκεμβρίου 2022

Mindy Kaling: «Δεν θα δείξω ποτέ στα παιδιά μου το "The Office" γιατί πλέον είναι ακατάλληλο»
Η σειρά όπου κάποτε πρωταγωνιστούσε, θα ήταν εντελώς ακατάλληλη τώρα

Η πρώην πρωταγωνίστρια και σεναριογράφος της σειράς-φαινόμενο, Mindy Kaling, θεωρεί ότι το "The Office" δεν είναι πλέον κατάλληλο, παρόλο που απέκτησε μία ολόκληρη γενιά θαυμαστών, από την αρχή μέχρι και το 2013, όπου ολοκληρώθηκε.

Η ηθοποιός έχει σήμερα δύο παιδιά, την 4χρονη Katherine και τον 2χρονο Spencer και δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να τους δείξει ποτέ τη σειρά. «Είμαι ακόμα σε επαφή με τους σεναριογράφους και πάντα συζητάμε για το ότι η σειρά δεν θα τα κατάφερνε αν έβγαινε τώρα. Τα γούστα έχουν αλλάξει, όπως και το τι προσβάλει πλέον τους ανθρώπους. Και νομίζω ότι για αυτό ήταν τόσο δημοφιλές. Επειδή υπήρχε πάντα κάτι που ήταν είτε ατρόμητο είτε ταμπού».

Πώς θα ήταν σήμερα ο ρόλος της ως Kelly Kapoor, ως γυναίκα που ήταν ρηχή και εμμονική με την ποπ κουλτούρα; «Νομίζω ότι θα είχε φύγει από την Dunder Mifflin για να γίνει influencer αλλά θα την έκαναν σίγουρα cancel. Βασικά σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες θα είχαν γίνει cancel τώρα.

Η σειρά που πρώτα ξεκίνησε στη Μεγάλη Βρετανία με δημιουργό τον Ricky Gervais (oh well) και μεταφέρθηκε στις Η.Π.Α το 2005, με πρωταγωνιστή τον Steve Carrell, παραμένει ξεκαρδιστική, αλλά έχει σίγουρα χοντροφοβικά, ομοφοβικά και ρατσιστικά αστεία. Και ενώ γίνονταν με τον αντίθετο στόχο, προκειμένου να δείξουν πώς είναι ένα τοξικό αφεντικό, σήμερα δεν θεωρούνται αστεία, αλλά απλά άβολα.