UPDATE #NOW

Kristen Stewart: Έγινε η νεώτερη πρόεδρος της επιτροπής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου


JTeam

10 Δεκεμβρίου 2022

Kristen Stewart: Έγινε η νεώτερη πρόεδρος της επιτροπής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου
Splash News
«Με ένα τόσο εντυπωσιακό έργο πίσω της, η Kristen Stewart είναι η τέλεια γέφυρα μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης» δήλωσαν οι διευθύντριες του Φεστιβάλ

Μια ακόμη πολύ σημαντική διάκριση προσθέτει στην επιτυχημένη υποκριτική της καριέρα η Kristen Stewart. Γίνεται η νεώτερη σε ηλικία πρόεδρος της επιτροπής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου 2023.

Η ηθοποιός πέρα από τις επιτυχίες του «Panic Room» και «Twilight», έχει ξεχωρίσει τελευταία και για τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Diana στην ταινία «Spencer», για την οποία κέρδισε και υποψηφιότητα για Όσκαρ. Όσο για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο, θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 26 Φεβρουαρίου.


«Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και πολύπλευρες ηθοποιούς της γενιάς της», δήλωσαν οι διευθύντριες του φεστιβάλ, Mariette Rissenbeek και Carlo Chatrian, προσθέτοντας ότι «με ένα τόσο εντυπωσιακό έργο πίσω της, είναι η τέλεια γέφυρα μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης».

Jenny.Gr
Splash News

Η γνωστή ηθοποιός αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία «The Chronology of Water», μια κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος της Λίντια Γιουκνάβιτς, αναφέρει το Variety.