UPDATE #NOW

Ο Dave Chappelle ανέβασε στη σκηνή τον Elon Musk και τον γιούχαραν για 10 λεπτά


Κλέλια Φατούρου

13 Δεκεμβρίου 2022

Ο Dave Chappelle ανέβασε στη σκηνή τον Elon Musk και τον γιούχαραν για 10 λεπτά
Ο Elon Musk ήταν σίγουρος ότι θα τον αποθέωναν

Ο Dave Chappelle είχε τη φαεινή ιδέα να ανεβάσει στη σκηνή τον Elon Musk, λέγοντας «Κάντε λίγο θόρυβο για τον πιο πλούσιο άνθρωπο του κόσμου». Και πράγματι έκαναν, αλλά εντελώς αντίθετα από αυτό που θα ήθελε.

Όλα έγιναν στη σκηνή του Chase Center στο San Fransisco την περασμένη Κυριακή, όταν ο (ας πούμε) κωμικός κάλεσε στη σκηνή έναν από τους πιο μισητούς ανθρώπους, γεγονός που απεδείχθη από την αντίδραση του κοινού. Από κάτω ήταν 18.000 άνθρωποι και ο Musk ήταν πολύ σίγουρος ότι θα τον αποθεώσουν, σηκώνοντας τα χέρια ψηλά λες και είχε μόλις εκλεχθεί Πρόεδρος των Η.Π.Α.

Τα 10 λεπτά που ακολούθησαν, ήταν γεμάτα από γιούχα εναντίον του, αν και θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχε αρχίσει από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Chappelle στη σκηνή, μετά από όλα τα τρανσφοβικά σχόλια που έχει κάνει. «Αμφισβήτηση, φίλε μου. Δεν το περίμεναν αυτό», ήταν το άβολο και εντελώς άστοχο σχόλιο του Chappelle, ειδικά όταν όλο αυτό έγινε στην πόλη όπου απολύθηκαν χιλιάδες υπάλληλοι από το Twitter, αφού ανέλαβε ο Elon Musk.

«Από ό,τι φαίνεται, υπάρχουν κάποιοι απολυμένοι στο κοινό», είπε σοβαρά ο Chappelle και πραγματικά κανείς δεν κατάλαβε τι έκανε ο Musk σε ένα comedy club μιας αρκετά προοδευτικής πόλης. Έπαθε τέτοιο σοκ που ρωτούσε τον Chappelle τι πρέπει να πει. Την επόμενη μέρα βέβαια, μάς ενημέρωσε μέσα από το Twitter ότι το 90% ήταν επευφημίες και το 20% γιουχάισμα. Ο James Yu όμως που βρέθηκε στο κοινό μάς διαβεβαίωσε ότι το 80% ήταν μόνο για κακό λόγο, αν και το βίντεο είναι αρκετά ξεκάθαρο.

TAGS