UPDATE #NOW

Πού θα βρούμε τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα γλυκά στην Αθήνα;


JTeam

17 Δεκεμβρίου 2022

Πού θα βρούμε τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα γλυκά στην Αθήνα;
Μελομακάρονα, κουραμπιέδες και panettone έχουν την τιμητική τους και εμείς είμαστε εδώ για να τα “εξυμνήσουμε” και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες διευθύνσεις για να τα απολαύσετε

Έφτασε για ακόμη μία φορά η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Και, φυσικά, όλοι εμείς ανυπομονούμε για τα εορταστικά κεράσματα που έχουν, ήδη, αρχίσει να “κυκλοφορούν” ανάμεσά μας. Μελομακάρονα, κουραμπιέδες και panettone έχουν την τιμητική τους και εμείς είμαστε εδώ για να τα “εξυμνήσουμε” και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες διευθύνσεις για να τα απολαύσετε.

Όταν μιλάμε για Χριστουγεννιάτικα γλυκά, μιλάμε για panettone, κι όταν κάνουμε λόγο για panettone, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στο Panettone by Paloglou. Αφράτα, φουσκωτά panettone, που διατηρούνται -για όσους επιθυμούν να το δωρίσουν για τις γιορτές- σε μία ευφάνταστη συσκευασία και δύο κλασσικές χριστουγεννιάτικες προτάσεις: πορτοκάλι σταφίδες και σοκολάτα πορτοκάλι. Απαλή γεύση και μία ζεστή αίσθηση Χριστουγέννων που το καθιστούν ένα από τα αγαπημένα μας εορταστικά γλυκά που θα στολίσουν φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.