UPDATE #NOW

Καλή χρονιά με Netflix & chill και τις 8 καλύτερες σειρές του Ιανουαρίου


Κλέλια Φατούρου

1 Ιανουαρίου 2023

Καλή χρονιά με Netflix & chill και τις 8 καλύτερες σειρές του Ιανουαρίου
Οι 8 σειρές που ξεχωρίσαμε και πρέπει να δεις

Είμαστε και επίσημα στο 2023 και το Netflix μάς φέρνει ολοκαίνουριες σειρές αλλά και νέους κύκλους που περιμέναμε εδώ και καιρό. Εμείς ξεχωρίσαμε τις 8 καλύτερες (για να μην χρειαστεί να ψάξεις) και τα trailers σου δίνουν μία πρώτη γεύση.

Η Απατηλή Ζωή των Ενηλίκων

Στη Νάπολη του '90, μια άβγαλτη έφηβη κάνει παρέα με τη θεία της, που δεν συμπαθούν οι γονείς της, για να μάθει καλύτερα τον εαυτό της και την πόλη από όπου κατάγεται. Στις 4 Ιανουαρίου.

Τζίνι και Τζόρτζια: Σεζόν 2

Νέες σχέσεις και δυσκολίες περιμένουν την Τζόρτζια και την Τζίνι στο Γουέλσμπερι. Όμως, μυστικά του παρελθόντος απειλούν τα πάντα. 5 Ιανουαρίου.

Sexify: Σεζόν 2

Αντιμέτωποι με το αβέβαιο μέλλον της startup τους, οι τρεις επιχειρηματίες πρέπει να κουμαντάρουν τα προσωπικά τους, έναν σκληρό αντίπαλο κι έναν απαιτητικό επενδυτή. 11 Ιανουαρίου.

Sky Rojo: Σεζόν 3

Η Κοράλ, η Τζίνα κι η Γουέντι έφτιαξαν μια νέα ζωή και βρήκαν τον έρωτα στην Αλμερία. Όμως η ηρεμία τους δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού o Ρομέο βάλθηκε να πάρει εκδίκηση. Στις 13 Ιανουαρίου.

That '90s Show

Γεια σου, Ουισκόνσιν! Είμαστε στον 1995 και η Λέια Φόρμαν, κόρη του Έρικ και της Ντόνα, περνά το καλοκαίρι στους παππούδες της, όπου γνωρίζει τα παιδιά του Πόιντ Πλέις. 19 Ιανουαρίου.

Σαχμαράν

Πηγαίνοντας στα Άδανα για μια διάλεξη, η Σαχσού έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον παππού της. Σύντομα, όμως, μπλέκει με έναν αρχαίο μύθο και έναν επικό έρωτα. 20 Ιανουαρίου.

Lockwood & Co.

Τρεις κυνηγοί φαντασμάτων –δύο χαρισματικά αγόρια και ένα κορίτσι με σπάνιες μεταφυσικές ικανότητες– διευθύνουν ένα γραφείο που ερευνά φονικά πνεύματα στο Λονδίνο. Κυκλοφορεί στις 27 Ιανουαρίου.

Η Γη με τα Μάτια της Κανκ

Η Φιλομίνα Κανκ μάς μιλά για την πρόοδο που έχει –ή δεν έχει– σημειώσει η ανθρωπότητα, σ' αυτό το έξυπνο σατιρικό ντοκιμαντέρ για την ιστορία του πολιτισμού. 31 Ιανουαρίου.