UPDATE #NOW

Ο μυστικός γάμος της Ashley Olsen


JTeam

6 Ιανουαρίου 2023

Ο μυστικός γάμος της Ashley Olsen
Instagram/ashleyolsens
Τη δώσαμε και την Ashley Olsen σε ένα σίγουρα πιο καθωσπρέπει γάμο από της αδερφής της Mary Kate!

Ενώ οι καθημερινοί άνθρωποι ονειρεύονται τον γάμο τους να μπαίνει στην Vogue ή στους New York Times, οι celebrities ονειρεύονται μυστικές τελετές, ήσυχους δεσμούς για τους οποίους κανείς δεν γράφει τι φορέθηκε επιτέλους! Ανάμεσα στους celebrities με αυτά τα φυσιολογικά όνειρα είναι και η πρώην ηθοποιός, νύν σημαντικό πρόσωπο της μόδας και ιδρύτρια της The Row, Ashley Olsen , η οποία παντρεύτηκε τον καλλιτέχνη Louis Eisner, με τον οποίο είχε σχέση από το 2017, σε μια μικρή τελετή στις 28 Δεκέμβρη.

Jenny.Gr
Instagram/ashleyolsens

Σύμφωνα με την Page Six, ο γάμος, που έγινε σε ιδιωτική κατοικία στο Bel-Air, είχε περίπου 50 καλεσμένους και κράτησε έως αργά. Δεν υπήρξαν άλλες πληροφορίες σχετικά με την τελετή, οπότε είτε ήταν σικάτη και βαρετή ή το ζευγάρι έχει πάρα πολύ καλούς φίλους και δεν ήθελαν να τους κρεμάσουν στα μανταλάκια.

Η Olsen και ο Eisner είχαν μια αρκετά «κλειστή» σχέση και σπάνια εμφανίζονταν μαζί δημόσια. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή τους ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μια γιορτή για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό από τον πατέρα του Eisner, ο οποίος είναι σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην συντάκτης της Vogue. Nepo baby ο γαμπρός.

Να ζήσουν τα παιδιά!