UPDATE #NOW

Ο Βrad Pitt πούλησε την εταιρεία του και όλοι μιλούν για το τέλος του στο Hollywood


Τόνια Τζάφερη

7 Ιανουαρίου 2023

Ο Βrad Pitt πούλησε την εταιρεία του και όλοι μιλούν για το τέλος του στο Hollywood
Splash News
Είναι η στιγμή που o iconic Pitt εγκαταλείπει το Hollywood και τη μακρόχρονη πορεία του στον κινηματογράφο;

Λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση του στο Μεξικό, παρέα με την νέα του αγαπημένη Ines de Ramon, ο ξένος τύπος έχει και πάλι στο επίκεντρο τον γνωστό ηθοποιό και αυτή τη φορά, ο λόγος είναι η καριέρα και τα επαγγελματικά του. O Brad Pitt πούλησε το μεγαλύτερο μερίδιο που είχε στην εταιρεία παραγωγής ταινιών, Plan B.

Αυτή του η κίνηση δεν περνάει απαρατήρητη, με τους περισσότερους να μιλούν για το τέλος στην καριέρα του χολιγουντιανού ηθοποιού. Την Plan B την είχε ιδρύσει ο Pitt μαζί με την κάποτε αγαπημένη του Jennifer Aniston και ο ίδιος κατείχε το 60% της εταιρείας παραγωγής ταινιών.

Σύμφωνα με πηγές, ο Pitt θέλει πλέον να ζήσει έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μάλλον, μόλις έκανε το πρώτο του step για την αρχή της ζώης του ως συνταξιούχος. Αναφέρεται επίσης στο Page Six, πως ο Brad έχει σκοπό να συνεχίσει την υποκριτική σε ρόλους που τον ενθουσιάζουν, χωρίς όμως να λαμβάνει μέρος σε επιχειρηματικά βήματα.

Ακόμη, μια τέτοια κίνηση είναι πολύ πιθανό να υποδηλώνει πως ο ηθοποιός εγκαταλείπει το Ηοllywood και ετοιμάζεται για μόνιμη ζωή στην Γαλλία, όπου διατηρεί και το γνωστό κτήμα Château Miraval, για το οποίο βρίσκεται σε δικαστικές διαμαχες με την πρώην σύζυγό του Jolie.

Jenny.Gr
Splash News

Ακόμη πάντως υπάρχουν αρκετά projects τα οποία βρίσκονται στη λίστα του Pitt, όπως η ταινία "Formula 1" που ετοιμάζει μαζί με τον Lewis Hamilton.

TAGS