UPDATE #NOW

Beau is Afraid: Ο Joaquin Phoenix ζει έναν κωμικό εφιάλτη στο πιο χαοτικό trailer που θα δεις σήμερα


Κλέλια Φατούρου

10 Ιανουαρίου 2023

Beau is Afraid: Ο Joaquin Phoenix ζει έναν κωμικό εφιάλτη στο πιο χαοτικό trailer που θα δεις σήμερα
Μία 4ωρη σουρεάλ ταινία του Ari Aster

Από τον Joker τον περιμέναμε να κάνει εμφάνιση, η Α24 μάς τον έστειλε. Ο σκηνοθέτης του Midsommar, Ari Aster, έφτιαξε ένα νέο θρίλερ, το "Beau is Afraid" και πρωταγωνιστής είναι ο Joaquin Phoenix.

«Ένας παρανοικός άντρας ξεκινά μία επική οδύσσεια (που διαρκεί δεκαετίες) για να φτάσει σπίτι στη μητέρα του, σε αυτό το τολμηρό και πανέξυπνα διεφθαρμένο δημιούργημα του Ari Aster», λέει η επίσημη περιγραφή της ταινίας και το trailer είναι τρομακτικό, σουρεάλ και χαοτικό. Ο δημιουργός του πάντως το έχει χαρακτηρίσει μία 4ωρη εφιαλτική κωμωδία.

Ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν "Disappointment Blvd" και το trailer μάς θυμίζει πάρα πολύ τον Joker και την περίεργη σχέση με τη μητέρα του, αν και η πορεία του παίρνει διαφορετικό δρόμο. Το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν οι: Nathan Lane, Patti LuPone, Amy Ryan, Kylie Rogers, Parker Posey, Stephen McKinley Henderson, Hayley Squires, Michael Gandolfini, Zoe Lister-Jones και Richard Kind.

Είχαμε να δούμε τον Joaquin Phoenix στη μεγάλη οθόνη από το 2019 και τις ταινίες του Joker και C'Mon C'Mon, και τώρα θα πρέπει απλώς να περιμένουμε μέχρι τις 21 Απριλίου.