CELEBRITIES

Είναι επίσημο: Η Lady Gaga επιβεβαίωσε ότι θα είναι στο sequel του Joker, με ένα teaser


Κλέλια Φατούρου

5 Αυγούστου 2022

Είναι επίσημο: Η Lady Gaga επιβεβαίωσε ότι θα είναι στο sequel του Joker, με ένα teaser
Instagram/Lady Gaga
Η Lady Gaga επιβεβαίωσε τα νέα. Θα είναι άραγε η Harley Quinn;

Το ακούγαμε, το υποθέταμε, το περιμέναμε. Οι φήμες ήθελαν τη Lady Gaga να γίνεται μέρος του sequel του Joker, πιθανότατα στον ρόλο της Harley Quinn. Τον Ιούνιο, ο σκηνοθέτης Todd Phillips αποκάλυψε στο Instagram τον τίτλο της ταινίας, καθώς και τον Joaquin Phoenix που διάβασε το σενάριο στον καναπέ του σπιτιού του.

3 χρόνια μετά την ταινία που του χάρισε Όσκαρ, επιστρέφει με το "Follie a Deux" που αναφέρεται σε μία διαταραχή παραισθήσεων που μοιράζονται δύο άνθρωποι, επομένως μπορούμε να καταλάβουμε τι θα δούμε στο περίπου. Η συμμετοχή της Lady Gaga μόλις επιβεβαιώθηκε από την ίδια, με ένα teaser που απεικονίζει τους δύο πρωταγωνιστές, τον τίτλο αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Αν και ξέρουμε από το "Batman: The Animated Series" ότι η πραγματική συντροφιά του Joker ήταν διαχρονικά η Harley Quinn, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι αυτός θα είναι ο ρόλος που θα ενσαρκώσει. Ωστόσο, είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας της Warner Bros. Η Margot Robbie έχει ντυθεί 3 φορές Harley Quinn και η Kaley Cuoco έχει δανείσει τη φωνή της στην ομώνυμη animated σειρά.

Θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον δύο χρόνια για να διαπιστώσουμε αν το sequel της οσκαρικής ταινίας θα είναι εξίσου εντυπωσιακό. Η επιλογή της Lady Gaga είναι αρκετά εύστοχη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.