UPDATE #NOW

Naomi Osaka: Η κορυφαία τενίστρια ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη


Τόνια Τζάφερη

12 Ιανουαρίου 2023

Naomi Osaka: Η κορυφαία τενίστρια ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη
@naomiosaka
«Εδώ υπάρχει μια μικρή ζωή που έρχεται το 2023», έγραψε η Osaka δημοσιεύοντας μια εικόνα από το υπερηχογράφημα της

Μετά από τέσσερις τίτλους Grand Slam και την κατάκτηση της νο1 θέσης στην κατάταξη (σήμερα βρίσκεται στη νο. 42), η κορυφαία τενίστρια Naomi Osaka περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον σύντροφο της και ράπερ Cordae.

Jenny.Gr
Splash News


Η 25χρονη αθλήτρια μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση, μίλησε για τον ενθουσιασμό της να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα τένις, αφού κάνει πρώτα ένα διάλειμμα καθώς «υπάρχει μια μικρή ζωή που έρχεται το 2023». Μέσα από μια ανάρτηση στο instagram, όπου μας δείχνει το υπερηχογράφημα της, η Osaka μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματα που νιώθει, σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της:

«Ξέρω ότι έχω τόσα πολλά να περιμένω στο μέλλον, ένα πράγμα που ανυπομονώ είναι να παρακολουθήσει το παιδί μου έναν από τους αγώνες μου και να πει σε κάποιον "αυτή είναι η μαμά μου"». «Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον ενδιαφέροντα, όμως θεωρώ πως είναι οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή που ίσως έχουν πιο πολλή πλάκα. Οι λίγοι αυτοί μήνες που έμεινα εκτός τένις μου έδωσαν πραγματικά νέα αγάπη και εκτίμηση για το παιχνίδι στο οποίο έχω αφιερώσει τη ζωή μου» έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της που μοιράστηκε τόσο στα αγγλικά όσο και τα ιαπωνικά.

Jenny.Gr
@naomiosaka

«Συνειδητοποιώ πως η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν παίρνω καμία από τις στιγμές της ως δεδομένη, κάθε μέρα είναι μια νέα ευλογία και περιπέτεια» σημειώνει η ίδια, προσθέτοντας πως κόντρα στις φήμες πως σταματάει τον αθλητισμό, θα επιστρέψει στις διοργανώσεις. «Το 2023 θα είναι μια χρονιά που θα είναι γεμάτη μαθήματα για μένα και ελπίζω να σας δω παιδιά στην αρχή του επόμενου (εννοώντας το Australia Open 2024)», τόνισε.

Μια ματιά στη σχέση της Naomia Osaka και του ράπερ Cordae

Είναι ένα από τα ζευγάρια που έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλό προφίλ στη σχέση του, κρατώντας τις περισσότερες στιγμές τους ιδιωτικές, άλλωστε όπως οι ίδιοι είχαν δηλώσει «η σχέση τους είναι ιερή». Γνωρίστηκαν πριν από περίπου 4 χρόνια και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2019, σε έναν αγώνα μπάσκετ των Lakers, στο Los Angeles. Τότε ο ράπερ δεν ήξερε σχεδόν τίποτα από τένις, μιας και δεν ασχολούνταν με το άθλημα και επομένως δεν γνώριζε ούτε την αθλήτρια. Η Osaka ωστόσο, του είχε τραβήξει την προσοχή και έτσι αποφάσισε να της μιλήσει, να ανταλλάξουν αριθμούς και social και τελικά να καταλήξουν σε ζευγάρι.

Τον Ιούνιο του ίδιου έτους, ο γνωστός ράπερ βρέθηκε σε αγώνα της Osaka, όπου πανηγύριζε σε κάθε της πόντο, χωρίς όμως η σχέση τους να έχει γίνει γνωστή. Όπως αργότερα δήλωσε ο Cordae σε κοινή τους συνέντευξη στο GQ το 2021, η στιγμή που βρέθηκε για πρώτη φορά σε γήπεδο τένις του άλλαξε τη ζωή. Κάπου στο 2019 η σχέση τους έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή και δημόσια, ωστόσο και πάλι το ζευγάρι κάνει ελάχιστες αναφορές ο ένας στον άλλο, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 όταν και έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση εκεί που γνωρίστηκαν. Στο Staples Center του Los Angeles. Από εκεί και ύστερα έδωσαν μια κοινή συνέντευξη όπου μίλησαν αναλυτικά για τη σχέση τους και παραμένουν αχώριστοι μέχρι και σήμερα, όπου περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.