UPDATE #NOW

Το TikTok λέει πως αυτό το viral τεστ αποκαλύπτει τα πάντα για τις σχέσεις σου


JTeam

20 Ιανουαρίου 2023

Το TikTok λέει πως αυτό το viral τεστ αποκαλύπτει τα πάντα για τις σχέσεις σου
Σε εσένα ποιο smiley face ταιριάζει;

To smiley face τεστ για σχέσεις, έχει κατακλύσει το TikTok και όπως όλα δείχνουν ο χαμός που έχει προκαλέσει δεν είναι τυχαίος.
Για να σε βάλουμε όμως στο θέμα, πάμε να δούμε περί τίνος πρόκειται.

Το TikTok είναι γνωστό για τα "challenges" που έχει, ακόμη και αν αυτό είναι το να ανοίξεις την κάμερα σου και να αφήσεις τον αλγόρυθμο να σου εμφανίσει από το πόσο χρονών είσαι, μέχρι τι χρώμα μάτια σου ταιριάζουν.

Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον εστιάζει στις σχέσεις, αλλά και στο πώς η προσωπικότητα του καθένα, λειτουργεί διαφορετικά σε αυτές.

Ανοίγεις την κάμερα και αφού απαντήσεις σε δώδεκα ερωτήσεις, σου εμφανίζει ένα αποτέλεσμα το οποίο περιλαμβάνει ένα smiley face. Αυτό το smiley face ανάλογα με το χρώμα και τα όσα γράφει από κάτω, έχει να πει πολλά για την προσωπικότητα σου και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους συντρόφους σου, και όπως φαίνεται στους περισσότερους χρήστες «πέφτει μέσα».

Για παράδειγμα, αν απαντήσεις στις 12 ερωτήσεις και βάση των απαντήσεών σου, σου βγάλει το μπλε smiley, αυτό αποκαλύπτει πως είσαι ένας άνθρωπος που θέλει να βοηθά και να λύνει τα προβλήματα του συντρόφου του, ενώ παράλληλα έχεις πολύ υψηλά standards. Σε άλλους μπορεί να εμφανιστεί ένα καφέ ή ρόζ ή ένα από τα 16 smiley που περιλαμβάνει το τεστ.

Ώρα για δοκιμή:

@m3latoningummi “learned love through writing” why am i gonna cry #greenscreen #m3latoningummi #k18results #smiledatingtest ♬ original sound - brick