UPDATE #NOW

Τα dating apps αλλάζουν: Το Hinge τεστάρει νέα συνδρομή $60 και το Tinder συνδρομή των $500 (!)


JTeam

23 Ιανουαρίου 2023

Τα dating apps αλλάζουν: Το Hinge τεστάρει νέα συνδρομή $60 και το Tinder συνδρομή των $500 (!)
Unsplash
Όσα ετοιμάζει η Match Group, στην οποία ανήκουν κορυφαία dating apps, όπως Tinder και Hinge

Premium τακτικές έρχονται και στα dating apps, με το Hinge να παίρνει σειρά και να αυξάνει τη μηνιαία συνδρομή σε 50 με 60 δολάρια, από τα 35 δολάρια που είναι τώρα η μηνιαία συνδρομή των χρηστών.

Το Bloomberg, το οποίο ανακοίνωσε πρώτο τις επερχόμενες αλλαγές, μίλησε με εκπρόσωπο της Match Group και επιβεβαίωσε τα νέα. Το Hinge έχει σκοπό να προσεγγίσει τους "highly motivated daters", τους χρήστες δηλαδή που χρησιμοποιούν περισσότερο την εφαρμογή προκειμένου να "μπουστάρουν" την έκθεσή τους στο dating app και έτσι να έχουν καλύτερα προτεινόμενα πρόσωπα και dates.

Jenny.Gr

H συνδρομή αυτή, θα περιλαμβάνει και κάποιες έξτρα λειτουργίες, τις οποίες δεν έχουν τα "απλά" profiles. Στην Match Group ανήκει και το Tinder, εφαρμογή η οποία έχει κατακτήσει τη 3η θέση στις ΗΠΑ, ενώ επεκτείνεται και σε Γερμανία, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Παρά το γεγονός πως το Hinge, βρισκόταν 15 εκατομμύρια δολάρια «πίσω» από τον στόχο του 2022, η επέκταση της εφαρμογής και σε άλλες χώρες, αποτελεί κύριο μέλημα της εταιρείας, ενώ όπως αναφέρεται και επιβεβαιώνεται, το Tinder ετοιμάζει και ένα νέο μηνιαίο πακέτο των 500 δολαρίων -ωστόσο δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες.