UPDATE #NOW

H σύντροφος του Gerard Piqué, Clara Chia, μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κρίση άγχους


Τόνια Τζάφερη

1 Φεβρουαρίου 2023

H σύντροφος του Gerard Piqué, Clara Chia, μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κρίση άγχους
@3gerardpique
Ανησυχία για την ψυχική υγεία της 23χρονης - Η επίθεση που δέχεται από τα media τον τελευταίο καιρό την έχει επηρεάσει ψυχολογικά

Εδώ και αρκετές ημέρες τα ισπανικά μέσα έκαναν λόγο για κακή ψυχολογική κατάσταση της Clara Chia, η οποία μπήκε για τα καλά στα φώτα της δημοσιότητας μετά την κυκλοφορία του single της Shakira, στο οποίο γίνονται αναφορές στο όνομα της. Όχι καλές.

Τον τελευταίο καιρό, η 23χρονη είχε απομονωθεί στο σπίτι των γονιών της, ενώ είχε επιλέξει και τηλεργασία για να περιορίσει τις εμφανίσεις της. Στις 30/01 ωστόσο, η 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, μετά από κρίση άγχους.

Όπως αποκάλυψε το ισπανικό El newspaper, η Clara Chia, περνάει δύσκολες στιγμές λόγω της συνεχούς κριτικής που δέχεται από τότε που επιβεβαίωσε επισήμως τη σχέση της με τον πρώην ποδοσφαιριστή και χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

«Διανύει μια φορτισμένη ψυχολογικά περίοδο, καθώς πολλοί την θεωρούν υπεύθυνη για τη διάλυση του γάμου της Shakira και του Pique, ενώ δυσκολεύεται να διαχειριστεί και όλη αυτή τη ξαφνική δημοσιότητα των τελευταίων ημερών», αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Αποτέλεσμα της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Quirónsalud της Βαρκελώνης, ανησυχώντας τους συγγενείς της αλλά και τον σύντροφό της.

Η κατάσταση της υγείας της Clara παραμένει άγνωστη, ωστόσο, οι κάμερες του Europa Press την απαθανάτισαν μια μέρα αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου στο αυτοκίνητο του Piqué, αλλά η ίδια δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο.

Κάπου εδώ, είναι αναγκαία μια υπενθύμιση ως προς το να μην κατηγορούμε γυναίκες που γίνονται τρίτα πρόσωπα σε μία σχέση, αφού κανείς δεν γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν Shakira και Pique στον χωρισμό. Για να διαλυθεί μια σχέση ή ένας γάμος, πάντα προϋπάρχουν σημαντικά θέματα ανάμεσα στο ζευγάρι, τα οποία οδηγούν μερικές φορές και στην απιστία, χωρίς να ευθύνεται ο τρίτος άνθρωπος για αυτά. Αυτονόητα, αλλά να τα λέμε.