UPDATE #NOW

Pamela Anderson: «Λογικό που ο Tim Allen αρνείται ότι με παρενόχλησε. Διανύουμε εποχές #MeToo»


Κλέλια Φατούρου

8 Φεβρουαρίου 2023

Pamela Anderson: «Λογικό που ο Tim Allen αρνείται ότι με παρενόχλησε. Διανύουμε εποχές #MeToo»
Η ηθοποιός καταλαβαίνει γιατί ο Tim Allen δεν τολμά να παραδεχτεί ότι κάποτε της έδειξε το πέος του

Ο Tim Allen αρνείται ότι έδειξε κάποτε το πέος του στην Pamela Anderson, και εκείνη του απαντά μέσα από το ET Canada. «Ε ναι, πρέπει να το αρνηθεί, γιατί δες σε τι εποχές ζούμε πια». Αποστομωτική όπως πάντα.

Η Pamela δεν εκπλήσσεται καθόλου που ο Allen αρνείται ότι άνοιξε τη ρόμπα του στα γυρίσματα της σειράς "Home Improvement", λέγοντάς της: «Τώρα είμαστε πάτσι». Στην εποχή του #MeToo, δεν μπορεί φυσικά να παραδεχτεί κάτι τέτοιο, γιατί σύμφωνα με την ηθοποιό, «αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου με τέτοιος ανθρώπους».

Είναι πάντως τρομερό, που το 1991, ήταν εντελώς αποδεκτό το να είσαι λευκός άντρας, με καριέρα, και να υποδέχεσαι την πρώτη μέρα γυρισμάτων, μία πολύ νεαρή γυναίκα που ξεκινά, δείχνοντάς της το πέος του. Επειδή η Anderson ήταν το απόλυτο sex icon λόγω του Playboy, εκείνος ένιωσε ότι μπορεί να την εκμεταλλευτεί, επειδή έχει δει το γυμνό σώμα της, σε επαγγελματικό πλαίσιο.

Jenny.Gr

Μετά την άρνησή του, η Pamela μιλά ξανά για το θέμα. «Άνοιξε τη ρόμπα του, έτρεξε πίσω στο δωμάτιό του, ένιωθε όλη μέρα ντροπή κι έκανε σαν χαζό σχολιαρόπαιδο. Πώς θα μπορούσα να είχα φανταστεί όλη αυτή την ιστορία;».

Η ειρωνεία είναι ότι η ηθοποιός δεν κατηγόρησε ποτέ κανέναν, απλά αναφέρθηκε στις πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής της. Ειδικά στις σκληρές, από την κακοποίηση που δεχόταν από την νταντά της, μέχρι τον βιασμό στα 12, την ενδοοικογενειακή βία και τις παρενοχλήσεις από συντρόφους και συνεργάτες. «Προφανώς και δεν είπα κάθε ιστορία της ζωής μου, αλλιώς θα είχα γράψει τόμους».

Και είπε πολλά, τόσο στην αυτοβιογραφία της, όσο και στο ντοκιμαντέρ του Netflix, "Pamela, a Love Story".