UPDATE #NOW

Γιάννης Γαλανούλης: Πέθανε ξαφνικά ο σκηνοθέτης του «Τροχού της Τύχης»


JTeam

9 Φεβρουαρίου 2023

Γιάννης Γαλανούλης: Πέθανε ξαφνικά ο σκηνοθέτης του «Τροχού της Τύχης»
@dimitriskotsikos
Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 48 ετών ο γνωστός σκηνοθέτης της εκπομπής “Τροχός της Τυχής” στο Star, Γιάννης Γαλανούλης

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Γιάννης Γαλανούλης αντιμετώπιζε εδώ και αρκετά χρόνια πρόβλημα με την καρδιά του, ενώ δεν πρόλαβε να χαρεί το παιδί του, το οποίο ήρθε στον κόσμο μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρει ο παραγωγός του ΑΝΤ1 Δημήτρης Κοτσίκος, όλοι νομίζουν ότι πρόκειται για μια ακόμη πλάκα.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας είχε σκηνοθετήσει πολλές επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων και το “ΟΛΑ” με το Θέμο Αναστασιάδη.

Μάλιστα, με αφορμή το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη το 2019, ο Γιάννης Γαλανούλης είχε δηλώσει στον Alpha πως “εγώ ξεκίνησα μαζί του και το στήσιμο της εφημερίδας, από τα πρώτα χρόνια, μάλιστα με ρωτούσε για πολλά πράγματα τι έπρεπε να κάνει. Στήσαμε μαζί την εκπομπή. Και εμένα μου έκανε εντύπωση που όλο αυτό το τράβηξε μόνος του. Είναι βαρύ το γεγονός αυτό, απότομο μας έχει στεναχωρήσει όλους. Για μένα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και εργοδότης”.

Επίσης, είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία των εξής εκπομπών:

Λάβα (2022) open
OLA 12 (2011) ant1
OLA 12 best of
OLA 10
OLA 11
Αυτός και ο άλλος
Βρες τη λέξη
ΠΟΠ μαγειρική
Chef στον αέρα