UPDATE #NOW

Έτερος Εγώ: Είδαμε τα 2 πρώτα επεισόδια του συναρπαστικού 3ου κύκλου


Κλέλια Φατούρου

9 Φεβρουαρίου 2023

Έτερος Εγώ: Είδαμε τα 2 πρώτα επεισόδια του συναρπαστικού 3ου κύκλου
Κάνει πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου, μέσα από την Cosmote TV

Η σειρά για την οποία μιλούν όλοι επιστρέφει, με 3ο κύκλο, μέσα από την Cosmote TV. Κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου και θα είναι «Νέμεσις» για όλους.

Είδαμε τα δύο πρώτα (από τα συνολικά οχτώ) επεισόδια, και ανυπομονούμε για τα υπόλοιπα έξι. Αν και είμαστε ήδη εξοικειωμένοι με το υψηλό επίπεδο παραγωγών του δημιουργού της σειράς, Σωτήρη Τσαφούλια, τα πρώτα επεισόδια σου υπενθυμίζουν πού έμεινες στον 2ο κύκλο, αλλά ξεκινούν με μία μυστηριώδη έκρηξη, έναν νεκρό, μάρτυρες και αμέτρητα νέα πρόσωπα.

«Ο Νίκος Βανόρτας έχει αποταχθεί από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη Αθηνά Λυγερού. Ο Λαΐνης πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια. Η Μάρθα βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ μια και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη χωρίς να εμπλέξει το Λαΐνη. Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση». Η περιγραφή του πρώτου επεισοδίου, με τον τίτλο «Η Αρχή του Τέλους», καταφέρνει όλα όσα υπόσχεται.

Από ό,τι φαίνεται, μετά τον πρώτο κύκλο, «Χαμένες Ψυχές» και δεύτερο «Κάθαρσις», ήταν θέμα χρόνου να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι εναλλαγές των προσώπων είναι πολλές, μάλλον επειδή ο 3ος κύκλος φέρνει 31 νέους χαρακτήρες, και είναι όλοι εξαιρετικοί ηθοποιοί.

Τα new entries που μάς εξέπληξαν είναι ο Γιάννης Μπέζος, ο Κώστας Αρζόγλου, Αντίνοος Αλμπάνης, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Κρατερός Κατσούλης και η «αποκάλυψη» Στράτος Αντιπαριώτης. Αναμένουμε σίγουρα τη Μαίρη Χρονοπούλου στα επόμενα επεισόδια, που επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στη μικρή οθόνη.

Jenny.Gr

Υπάρχουν φυσικά και οι παλιοί γνώριμοι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Η σειρά «Έτερος Εγώ» είναι ίσως η καλύτερη σειρά που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, που εκτός από εξαιρετικό cast, διαθέτει καλή αισθητική, μουσική, τη σωστή «σκοτεινή» ατμόσφαιρα, εναλλαγή μεταξύ φόνων και προβλημάτων σε προσωπικές σχέσεις, πένθος που δεν γίνεται μελό, απλό αλλά όχι απλοικό σενάριο. Και είναι πολύ κρίμα που δεν κατάφερε να μπει στο Netflix, επειδή η πλατφόρμα δεν συμφώνησε στο να μην παίζεται στην Ελλάδα.

Για την ώρα, η σειρά- φαινόμενο θα προβάλλεται στο COSMOTE CINEMA 1HD & COSMOTE TV Plus, με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, στις 23:00.