UPDATE #NOW

Το "You" επέστρεψε στο Netflix: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα σεζόν


10 Φεβρουαρίου 2023

Το "You" επέστρεψε στο Netflix: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα σεζόν
Οι… δολοφονικές αποδράσεις του Τζο Γκόλντμπεργκ στο You, την αγαπημένη ανατρεπτική σειρά του Netflix, συνεχίζονται στο Λονδίνο αυτή τη φορά, με νέα θύματα, νέες εμμονές αλλά και κάποιες επιστροφές που θα απειλήσουν την ηρεμία της βρετανικής πρωτεύουσας

Ο Τζο Γκόλντμπεργκ του Πεν Μπάντζλι έχει εδώ και χρόνια καταφέρει να κάνει κάποιους συνδρομητές του Netflix να κοιτούν καχύποπτα τους περαστικούς που προσπερνούν στον δρόμο. Ο αγαπημένος -για όλους τους λάθος λόγους- stalker του τηλεοπτικού κοινού επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν του You, αυτή τη φορά από το Λονδίνο.

Μετά από το επεισοδιακό κλείσιμο της προηγούμενης σεζόν, ο Τζο επιλέγει να αλλάξει και πάλι παραστάσεις και καθημερινότητα, μήπως και καταφέρει να ξεφύγει ξανά από τις συνέπειες των πράξεών του.

Η εμμονή του όμως με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τον κρατήσει πολλά χιλιόμετρα μακριά, στην Αγγλία, όπου νέες περιπέτειες και εμμονές τον περιμένουν, ενώ κάποια γεγονότα απειλούν να διαταράξουν τις ισορροπίες και τη νέα ταυτότητα που προσπαθεί να χτίσει πάλι από την αρχή. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.