UPDATE #NOW

Market Pass: Αρχισαν οι αιτήσεις για το voucher - Δικαιούχοι, ποσά και ημερομηνίες


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2023

Market Pass: Αρχισαν οι αιτήσεις για το voucher - Δικαιούχοι, ποσά και ημερομηνίες
Από σήμερα, και με βάση τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ, οι δικαιούχοι το Market Pass θα μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για την οικονομική ενίσχυση που μπορεί να εξαργυρωθεί σε καταστήματα τροφίμων ή λαϊκές αγορές

Από τα ξημερώματα της Τρίτης, 21 Φεβρουαρίου, είναι ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του Market Pass. Οι δικαιούχοι μπορούν να επισκέπτονται την πλατφόρμα vouchers.gov.gr και από εκεί να κάνουν την αίτησή τους για την οικονομική ενίσχυση που αφορά τις αγορές τροφίμων. Σήμερα Τρίτη, δυνατότητα άιτησης έχουν όλοι όσοι ο ΑΦΜ τους λήγει σε σε 1-2-3-4, ενώ από αύριο, Τετάρτη, η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή για όλους τους ΑΦΜ.

Δικαιούχοι της ενίσχυσης είναι φυσικά πρόσωπα, άγαμα, έγγαμα, μέρη συμφώνου συμβίωσης, εν διαστάσει, διαζευγμένα ή σε κατάσταση χηρείας. Ειδικότερα, για έγγαμους ή πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, αρμόδιος να αιτηθεί είναι ο υπόχρεος σε υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων. Ενώ σε περίπτωση υποβολής χωριστής δήλωσης συζύγων / μερών συμφώνου συμβίωσης, ο ένας εκ των δύο, οπότε αποκλείεται αυτοδικαίως ο άλλος. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.