UPDATE #NOW

Η Gisele επιστρέφει στη μόδα (μετά το διαζύγιο) με μια συγκλονιστική φωτογράφιση στη Vogue Italia


JTeam

23 Φεβρουαρίου 2023

Η Gisele επιστρέφει στη μόδα (μετά το διαζύγιο) με μια συγκλονιστική φωτογράφιση στη Vogue Italia
@rafaelpavarotti_
Πρόκειται για το πρώτο εξώφυλλο της Gisele, μετά τον χωρισμό της από τον Tom Brady

Δυναμική επιστροφή στην καριέρα της ως μοντέλο κάνει η Gisele, λίγους μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Tom Brady. Το 42χρονο supermodel, ποζάρει στον φακό του Rafael Pavarotti για το τεύχος Μαρτίου της Ιταλικής Vogue, ενθουσιάζοντας τους πάντες.

«Το εξώφυλλό μας είναι ένα χρωματικό ταξίδι μέσα από τις χίλιες μεταμορφώσεις μιας γυναίκας που συνήθως απεικονίζεται φυσικά. Eίναι σχεδόν αγνώριστη εδώ» σχολιάζει η Vogue στην ανάρτησή της περιγράφοντας τη Gisele.

Jenny.Gr
@rafaelpavarotti_
Jenny.Gr
@rafaelpavarotti_

To διάσημο μοντέλο ποζάρει με λεπτά φρύδια φέρνοντας αέρα 30s, αλλάζει σε δραματικό και έντονο μακιγιάζ, ενώ τα looks της περιλαμβάνουν από ένα κατακόκκινο midi φόρεμα από Valentino έως δερμάτινα jackets, και Saint Sernin εσώρουχα. Σύμφωνα με το περιοδικό η συγκεκριμένη έκδοση είναι «αφιερωμένη στην τέχνη, τους πρωταγωνιστές της, τους λάτρεις της και τους συλλέκτες».

«Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί της στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ενσάρκωσε τέλεια το δημιουργικό μας όραμα. Η Gisele είναι μοναδική, εξαιρετικά όμορφη και αυθόρμητη, έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα. Η ενέργειά της είναι μεταδοτική. Ήταν πάντα σπουδαία επαγγελματίας: στο πλατό ήταν ξεκαρδιστική, το να την παρακολουθείς στα παρασκήνια ήταν απόλαυση» λένε οι σχεδιαστές Domenico Dolce και Stefano Gabbana.

Jenny.Gr
@rafaelpavarotti_

Αυτό ωστόσο που κάνει το συγκεκριμένο εξώφυλλο να ξεχωρίζει, είναι πως πρόκειται για το πρώτο εξώφυλλο της Gisele μετά τον χωρισμό της, το οποίο σηματοδοτεί και τη δυναμική της επιστροφή στον χώρο της μόδας, μετά από περίπου 12 χρόνια απουσίας.

Jenny.Gr
@rafaelpavarotti_

Το γνωστό μοντέλο και ο Tom Brady χώρισαν το φθινόπωρο του περασμένου έτους, με τους δυο να κάνουν λόγο για «αξεπέραστα προβλήματα» στον γάμο τους, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η απόφαση του Brady να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και να μην αφοσιωθεί στην οικογένεια, ήταν o λόγος που έφερε διαφωνίες και ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι. Πλέον όμως ο Brady ανακοίνωσε πριν λίγες εβδομάδες την οριστική του απόσυρση από το άθλημα, με την Gisele να κάνει μια νέα αρχή, επιστρέφοντας σε πασαρέλες, εξώφυλλα και διαφημιστικές καμπάνιες.

Jenny.Gr
@rafaelpavarotti_