UPDATE #NOW

Ρίχνεις τα Ταρώ; Αυτές οι 5 κάρτες δε δείχνουν απαραίτητα ότι θα χωρίσεις


JTeam

28 Φεβρουαρίου 2023

Ρίχνεις τα Ταρώ; Αυτές οι 5 κάρτες δε δείχνουν απαραίτητα ότι θα χωρίσεις
Πριν απογοητευτείς, διάβασε το παρακάτω άρθρο - η σχέση σου μπορεί και να μην είναι καταδικασμένη

Αν λες πως δεν έχεις σκεφτεί ποτέ να αγοράσεις τη δική σου τράπουλα Ταρώ, μάλλον δεν είσαι αρκετά ειλικρινής. Είναι παντού στο TikTok, είναι τάση, έχεις έστω την περιέργεια, παραδέξου το. Αν, πάλι, έχεις αγκαλιάσει τη Μαντάμ Ζαΐρα που κρύβεις μέσα σου, ίσως και να χρειάζεσαι μία μικρή καθοδήγηση. Κι αυτό γιατί μερικές κάρτες έχουν πολλές ερμηνείες – οι παρακάτω 6, για παράδειγμα, συχνά νιώθουμε πως προμηνύουν την καταστροφή της σχέσης μας. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι πιο ψύχραιμα.

Την επόμενη φορά που θα τις δεις, λοιπόν, μην πανικοβληθείς. Θυμήσου πως έχεις διαβάσει αυτό το άρθρο και ξέρεις ότι δε θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Θάνατος

Ο Θάνατος είναι συνώνυμος της θλίψης και του σκότους. Αν η συγκεκριμένη κάρτα εμφανιστεί την επόμενη φορά που θα ρίξεις τα Ταρώ, ώστόσο, μπορεί και να μην έχει το ίδιο νόημα. Το σίγουρο είναι πως θα έρθει κάποιου είδους αλλαγή και, αν σε απασχολεί η σχέση σου, μπορεί να σημαίνει ότι έρχεται κάποιου είδους εξέλιξη σ’ εσένα, στον σύντροφό σου ή σε ολόκληρη τη σχέση σας. Ίσως αντιμετωπίσετε προκλήσεις, ίσως συναντήσετε εμπόδια – θα ωριμάσετε, πάντως, είτε μαζί, είτε χώρια.

Ο Κρεμασμένος

Αν δεις τον Κρεμασμένο, ίσως μπερδευτείς – είναι άσχημη κάρτα, για αρχή. Όταν εμφανίζεται σε ανάγνωση Ταρώ που αφορά στα ερωτικά σου, δείχνει ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει ίσως έχει κολλήσει κάπου κι η τοξικότητα είναι κοντά – μάλλον ήρθε η ώρα να συζητήσετε για ζητήματα που σας επηρεάζουν. Δε σημαίνει πως ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος, αλλά ότι κάτι χρειάζεται να γίνει, καθώς η παρούσα κατάσταση δεν ικανοποιεί κανέναν από τους δυο σας.

Ο Πύργος

Εδώ, οι απανταχού γνώστες των Ταρώ γνωρίζουν ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Ο Πύργος προμηνύει μία κρίση που, είτε συμβαίνει τώρα, είτε έρχεται. Σε κάθε περίπτωση, μία μεγάλη αλλαγή ζωής, πλησιάζει. Ναι, σε περιβάλλει το χάος, όμως μπορείς να το αντιμετωπίσεις σαν μία ευκαιρία για την προσωπική σου εξέλιξη. Δε θα χωρίσεις απαραίτητα, μπορεί να βγείτε δυνατότεροι στο τέλος.

Τα 10 σπαθιά

Άλλη μία μακάβρια κάρτα, άλλος ένας λόγος πανικού – ή μήπως όχι; Είτε το πιστεύεις είτε όχι, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Κι αυτό γιατί σημαίνει ότι έπιασες πάτο (ήρεμα το λέμε). Από εκεί, όμως, υπάρχει μόνο ανηφόρα. Ίσως ήδη σκέφτεσαι τον χωρισμό, ίσως τον σκέφτεται ο σύντροφός σου – σε κάθε περίπτωση, τα χειρότερα έχουν σχεδόν περάσει και το μέλλον είναι αισιόδοξο, ακόμη κι αν πορευτείς μόνος σε αυτό.

Ο Διάβολος

Εδώ έχουμε την πιο «ύπουλη» κάρτα, ειδικά όσον αφορά στον έρωτα. Κι αυτό γιατί αναπαριστά την επιθυμία, τον πόθο αλλά και όλες τις συνέπειες που αυτά συνεπάγονται. Μπορεί να είναι, επίσης, συνώνυμο της τοξικότητας. Αν δεις τον Διάβολο, λοιπόν, πάρε ένα λεπτό κι αναρωτήσου πού πηγαίνει η σχέση σου. Σου αρέσει πράγματι αυτός ο άνθρωπος; Πώς τον επηρεάζουν οι αποφάσεις σου; Μήπως έχεις και καλύτερες επιλογές; Όπως και να ‘χει, θα σου ανοίξει τα μάτια.

TAGS