UPDATE #NOW

Netflix τον Μάρτιο: Οι 5 ταινίες και τα 3 ντοκιμαντέρ που δεν πρέπει να χάσεις


Κλέλια Φατούρου

5 Μαρτίου 2023

Netflix τον Μάρτιο: Οι 5 ταινίες και τα 3 ντοκιμαντέρ που δεν πρέπει να χάσεις
Τα ξεχωρίσαμε και σου τα προτείνουμε

Η Άνοιξη μπήκε δειλά δειλά και μαζί της φέρνει τις ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε στο Netflix. Η επιστροφή της Jennifer Aniston, λίγο θρίλερ, και ντοκιμαντέρ με θρησκευτικές αιρέσεις και εξαφανισμένα αεροπλάνα. Ας μην περιμένουμε άλλο. Να πέσουν τα trailer.

Οι ταινίες του Μαρτίου

Κάπου Μακριά

Μια γυναίκα κληρονομεί ένα σπίτι σε ένα κροατικό νησί και ξεκινά ένα αυθόρμητο ταξίδι που αναζωπυρώνει τη χαρά της για τη ζωή και της ανοίγει την πόρτα σε έναν νέο έρωτα. Στις 8 Μαρτίου.

Luther: Ο Έκπτωτος

Στοιχειωμένος από έναν άλυτο φόνο, ο ευφυής αλλά ξεπεσμένος ντετέκτιβ του Λονδίνου Τζον Λούθερ δραπετεύει από τη φυλακή και κυνηγά έναν σαδιστή κατά συρροή δολοφόνο. 10 Μαρτίου.

Θόρυβος

Αφού μετακομίζει με την οικογένειά του στο πατρικό του, ένας άντρας ερευνά ένα ατύχημα σε εργοστάσιο που έχει σχέση με τον πατέρα του και σκοτεινά οικογενειακά μυστικά. 17 Μαρτίου.

Ο Μάγος και η Ελεφαντίνα

Ένα αποφασιστικό αγόρι δέχεται την πρόκληση ενός βασιλιά να εκπληρώσει τρεις απίθανες αποστολές, για να αποκτήσει μια μαγική ελεφαντίνα και να κυνηγήσει το πεπρωμένο του. Από τις 17 Μαρτίου.

Πρόσκληση για Φόνο 2

Οι ντετέκτιβ Νικ και Όντρι Σπιτς, που προσπαθούν να ανοίξουν το γραφείο τους, βρίσκονται στο επίκεντρο μιας διεθνούς έρευνας όταν ένας φίλος τους πέφτει θύμα απαγωγής. 31 Μαρτίου.

Τα ντοκιμαντέρ

MH370: Το Αεροπλάνο που Εξαφανίστηκε

Το 2014, ένα αεροπλάνο με 239 επιβάτες εξαφανίζεται από όλα τα ραντάρ. Μια σειρά ντοκιμαντέρ για ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα μυστήρια, την πτήση MH370. 8 Μαρτίου.

Κορύφωση: Η Ιστορία του Pornhub

Μέσα από συνεντεύξεις με performer, ακτιβιστές και παλιούς εργαζόμενους, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά τις επιτυχίες και τα σκάνδαλα του Pornhub. Στις 15 Μαρτίου.

Η Σφαγή του Γουάκο: Αμερικανική Αποκάλυψη

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει άγνωστο υλικό από την αντιπαράθεση διάρκειας 51 ημερών μεταξύ ομοσπονδιακών πρακτόρων και μιας ένοπλης θρησκευτικής ομάδας το 1993. 22 Μαρτίου.